gumnerov1210151bannerДПС трябва да бъде махнато от властта в Ловеч. Това е за доброто на града ни. И всички го знаят. Но нито БСП, нито ГЕРБ ще го направят. И едните, и другите чакат подкрепа от догановите хора в общинския съвет. Заради тази подкрепа и едните, и другите са готови да дадат властта в ръцете на ДПС в Ловеч. Без да им пука, че така застават срещу желанията на огромното мнозинство от хората в града ни, които НЕ ИСКАТ ДПС в местната власт. Че кога ли от БСП и ГЕРБ са се интересували от желанията на хората?

През последните години хората на Доган получиха непропорционално много власт в администрацията на Казанджиев. Всъщност, вината затова лежи изцяло на гърбовете на социалистите. Заради гласовете на двамата избрани с листата на движението съветници, ДПС получиха всичко, което поискаха. Даже повече! Без възражения и без съпротива от страна на социалистите. И под одобрителния поглед на местите кадри на ГЕРБ. Дадоха им места в администрацията, дадоха им реална власт, дадоха им дори ключовия пост на заместник кмет на Ловеч. И всичко това зара ди два гласа…

ДПС трябва да бъде извадено от властта. В регионите, където ДПС има мнозинство, на останалите партии не се отпуска никаква реална власт, нищо че имат много повече общински съветници и представляват много повече хора, отколкото имат зад гърба си в Ловеч от движението. Това е принципен въпрос. Колкото повече власт получават хората на Доган, толкова по-добре се представят на всеки следващи избори. И всеки, който им дава реално влияние в изпълнителната власт, се превръща в съучастник в тези процеси. При това не неволен, а осъзнат.

БСП в Ловеч са слаби. Не като електорална подкрепа /въпреки, че тя намалява с времето/ , а като липса на смислена и разумна стратегия за развитието на региона и в частност на общината. ГЕРБ също са безумно слаби, и то по същата причина. Нито една от двете /все още/ основни политически партии няма потенциала да управлява успешно града ни. Нито едната от тях не може да се насили и да погледне по-далеч от жалките си местни политически интересчета. Нито една от тези формации не смее да излезе и да каже открито в публичната пространство, че Движени   то за права и свободи наподобява тумор, който постепенно убива тялото на България, тялото на Ловеч.

Вие, уважаеми граждани, бихте ли гласували за страхливци? Аз не! Промяната не се прави от партии или хора, които се боят от истината, а от смели мъже и жени.Чудя се, уважаеми приятели, дали местните политически лидери ще имат смелостта да отхвърлят ДПС от местната политическа власт. Аз ще го направя!

Защото знам, че това в правилния път към спасението на Ловеч.

С уважение: Кирил Гумнеров

 

Предизборен щаб “Избор за Ловеч”

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Публикация по договор