varosha1004161До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Вече за всички е ясно, че нашият любим отбор бе прекръстен за пореден път в своята история. Нямаме идея какви са причините да се стигне до тук, в крайна сметка всеки има право на избор и само времето ще покаже дали този избор е правилен или грешен. Няма смисъл да споменаваме за хубавите моменти, които сме имали заедно на стадиона. Благодарим на Гриша Ганчев за радостите, които ни донесе, но всеки усеща, че в момента вкусът е горчив и няма как да бъде иначе. Отбора на Ловеч е създаден през 1921 г. под името “Хисаря”, през 2016 г. той бе прекръстен на “цска София 1948”. Ние не припознаваме този отбор!

Това което искаме днес е следното:

1. Създаване на нов футболен клуб в Ловеч, който да носи името “Осъм” – година на създаване 2016 г.

2. Този отбор да е общински с участието на фен структори и организации в управлението му.

3. Без участие на фирма “Литекс” в управлението или финансирането на отбора с което да се гарантира, че новият футболен отбор няма да е “сателит” на големият брат.

Осъзнаваме, че в днешно време не е лесно да се издържа футболен отбор, но нашата цел не е “А” група или както там ще се казва новото изчадие на господата, които затриват футбола прогресивно. Ние искаме да започнем от най-ниското ниво с български момчета в отбора и да стигнем до там, до където са нашите спортни и финансови възможности. Предпочитаме да играем дербита с “Вихър” Баховица или с Троян, пред футболния цирк в който главни герои са “Бате Венци”, “Киро Гела”, “Кой?”, “Велбъжд Пловдив”, “Тото Монтана” и др. Искаме да носим гордо нашето име и да не се срамуваме от никой!

Искаме да ГРАДИМ нашата история, а не да я ПРИПОЗНАВАМЕ!

Всеки, който иска да помогне в създаването на този нов проект е добре дошъл! Разпространявайте и споделяйте!

Ние обичаме нашият град!

1921.bg