zimalovechart1003151Данчо Заверджиев

Нищо ново в „лепкавата мъгла” наречена ГЕРБ. Там всичко е ясно. За последните три години и половина разнопосочните гласувания в общински съвет на съветниците избрани от листата на тази партия по най-значимите за обществото проблеми показаха поведението  на  деца от възрастовата граница до 7 години.  Децата в тази възрастова граница не си дават сметка за белите, които правят, защото не са случили на родители, които да се грижат за тяхното възпитание и израстване в обществото. Дистанционното управление на практика не работи и курса, които е поел капитана на „кораба герб” не се различава от курса на «Титаник» по време на първия му трансатлантически рейс. А резултата от местните избори в края на есента е предрешен от тежкото разочарование от работата на тази партия в Ловеч.

РБ уж ги има в политическия ни живот, но на практика ги няма. И въпреки  липсата на показни изяви РБ има опита и организационния потенциал да получи максимума от гласовете на своите привърженици по простата причина, че не са давали обещания, които не са изпълнени и не са разочаровали избирателите си.

Соколите са в полет и летят много на високо! Преизпълнили своите ангажименти към избирателите си, сериозно се подготвят да празнуват историческа победа на есен.

Но безспорния победител е БСП! Въпреки партийните търкания на местно ниво (колелата, когато работят се търкат) те са избрали  правилната смазка водеща до ефективна работа и успех на отбора. Ето защо, три пъти шампиона на общината Казанджиев, ще вдигне купата на победител за четвърти път на есен. Честито!

И накрая, „дъвката”, че видите ли почти 50% не гласуват на местни избори и те чисто хипотетично могат да объркат нечии сметки е меко казано несериозна, защото тези хора нямат никакво отношение към случващото се в града и не им пука за нищо. Може и да бъркам, но след няколко месеца ще стане ясно дали съм бил прав или не

1 коментар

  1. Спокойно, овцете се броят наесен и то веднъж на 4години. Само тогава блеят мълчаливо пред урните

Comments are closed.