dompreslav412151Павлин Иванов

Скоро в областният град Ловеч ще бъде отворено кино, една стара мечта на ловчалии! В сайта за обяви JOBS вече има публикувана обява за набиране на служители. Киното ще се намира в „Дом Преслав“ и според обявата, то ще се казва „Космос“.

След като бяха приватизирани всички кина в града – „Г. Димитров“ срещу Гимназията, „Димитър Благоев“ – под Библиотеката, и които така и никога не отвориха врати за любителите на киноизкуството, най-после и в областния град скоро се очаква да отвори врати киносалон.

17 коментара

  1. Честно казано не го вярвам. Но дано този път да греша. Но рядко ми се случва. Иначе на 20 с децата сме на Плевен за междузвездни

  2. Най-после! Нещо добро да се случи на възрожденски Ловеч, град с дух,традиции и култура. Дължаха му го отдавна. Поздравления за инициативата!

  3. Трудно ще се “събуди” с едно кино. Виж с два – три завода , работещи на три смени и един университет, ще си говорим пак. 🙂

  4. Човекът ,който прави възможно това се казва Христо Матев.Имам щастието с него да имаме общи приятели,от които знам,че е сериозен човек ,които наистина, иска да направи нещо хубаво за града ни.Поредната положителна новина за града ни 🙂 Ловеч, се събужда!

Comments are closed.