barekov2503141Днес от 16:30 часа Николай Бареков ще присъства на откриване на офис на “България без цензура” в град Ловеч на адрес: пл.Г.Димитров, комплекс Космос.

 От 17:30 часа Николай Бареков ще присъства на Областен съвет на ПП “България без цензура” в град Ловеч в малката зала на Драматичен театър Ловеч на ул. Търговска, където ще се избере областен председател.

 ОТ 18:30 часа спектакълът “Площадът”, част от турнето за повдигане на националното самочувствие на “България без цензура”, ВМРО и ЗНС, ще гостува  в град Ловеч, Драматичен Театър Ловеч на ул. Търговска 49, голямата зала. В него участие ще вземе и Деси Добрева, а зрителите ще могат да зададат своите въпроси към Николай Бареков, Красимир Каракачанов, Румен Йончев и представители на трите партии.

11 коментара

  1. даваи бареков напрет ние сме с те

  2. с бареков дойде и лафка. зетра я води

  3. Дано са решили вече коя улица в Ловеч ще се кръсти на Бареков, в противен случай ще изостанем много.

  4. Бареков това, Бареков онова, ама спектакълът „Площадът“, част от турнето за повдигане на националното самочувствие на „България без цензура“, в Драматичен Театър Ловеч сигурно ще е пред пълни трибуни от симпатизанти на всякакви партийки!

  5. Бареков слезе на земята, Бареков пръв откликва във душата. Безредие да няма във въздуха и по земята. Един е той – но няма ли подкрепа, ще падне скоро от височината. Най-бързо с мисълта си ти, променяш парламента и общината. Безработица да няма, в бизнеса корупция да отшумява. И за младите всичко придобито във България да си остава. Документи във бюрата потреперват, правозащитници – бързо-бързо информират, да не става всичко хаотично,структурни промени за добро да има. По-бързо и по-открито банките ще пълним с проекти и пари,но със лихви по-големи от Европейските страни.

  6. Този платен манипулатор от коя дупка изпълзя

  7. Драйфам значи…

Comments are closed.