teatar106121Децата на Ловеч ще подарят на съгражданите си Коледен концерт. В него ще участват възпитаници на ОУ „Хр. Никифоров“, изучаващи СИП „Религия“, Православният театър при ОДК, деца от Студията за поп и джаз пеене, вокалните групи „Пееща дъга“ към Ловчанското читалище, към ОУ „Хр. Никифоров“ и ОУ „Васил Левски“. Ще видим изпълнения на балетната школа „Пирует“ към Народно читалище „Зорница – 2010“, детския танцов състав към ОДК, балет „Ралица“. Ще пее Галя Дулева от Дневния център за деца и възрастни с увреждания, изпълнения на акордеон ще покаже Михаела Хиткова от Музикалната школа „Панайот Пипков“ към Ловчанското читалище.

Специален Коледен поздрав ще отправи към децата и към всички ловчалии Смесеният църковен хор „Евстати Павлов“ при Катедралния храм „Света Троица“.

Концертът е на 20 декември от 18 ч. в Ловчанското читалище. Организатори са община Ловеч и Ловчанската митрополия. Концертът е включен в културния афиш на общината за декември и е финалната празнична проява за Коледа.