svesht601141На 11.08.2015 г., около 18.50 часа, на път №35409, при км.1,8 с посока на движение от с. Лесидрен към път №402, при нерегламентирано състезание между лек автомобил “БМВ”, управляван от А. А. 23-годишен от с. Лесидрен и лек автомобил “Ауди 80” управляван от Ф. М. 28-годишен от с. Лесидрен, след лява крива на прав пътен участък, суха пътна настилка в светлата част на денонощието, губи контрол над автомобила и навлиза в дясно върху банкета където реализира ПТП.

При настъпилата катастрофа, водачът Ф. М. блъска движещи се по негова посока с. Лесидрен пешеходци В. Ц. 16-годишна от гр. Троян, П. Б. 15-годишна от гр. София и М. Ц. 16-годишен от с. Лесидрен. В резултат на удара на място е причинена смъртта на В. Ц., установено от пристигналият екип на ЦСМП-Ловеч.

М. Ц. и П. Б. са откарани и настанени за лечение в МБАЛ-Ловеч с тежки наранявания, като М. Ц. е с опасност за живота. Водачът е изпробван за алкохол с техническо средство “Дрегер Алкотест” №7510 аrвв0039, като пробата е 000. Същият е дал кръвна проба. В резултат на ПТП са причинени материални щети по автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

10 коментара

  1. Загиналото момиче е на колега от БТК—Мойте съболезнования—По селата винаги е така—няма квартални —те са от града и на заплата и работно време—Ходят да пушат пред парламента—искат пенсия на 50 г но когато ти трябват ги няма—-

  2. До кога ще ги търпим такива КОПЕЛДАЦИ да си мерят малките пишки със колите купени от техните родители, най – вероятно,и безнаказано да отнемат невинен детски живот!!!Бясна съм!!! За съжаление ще се разминат леко – както става винаги във тази СКАПАНА ДЪРЖАВИЦА!!! Съболезнования на семейството на починало то ангелче.

Comments are closed.