В РУ Тетевен е образувано разследване по повод пътен инцидент станал на 21 септември в 14.15ч. в града, при който 34-годишен водач на л.а. «Алфа Ромео» е блъснал 12 годишна пешеходка. Детето е транспортирано в тетевенската болница с черепно-мозъчна травма и  травматично наранявяне на  едната ръка в областта на лакътя. Работата по случая продължава.

В РУ Тетевен е започнато досъдебно производство след като 5.00 м3  дърва за огрев са открити да се съхраняват неправомерно в дома на 29-годишен мъж от Тетевен. Сигнал в полицията за изчезването на дървата е получен от служители на фирмен склад в с.Градежница. Работата по случая продължава.

40-годишен мъж от гр.Троян е задържан за срок от 24 часа и срещу него е образувано бързо производство след като на 24 септември  в 01.35ч. е установен да управлява лек автомобил в гр.Троян с 1,77 промила алкохол в изишания въздух.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу 23-годишна жена от с.Дойренци, която на 21 септември около 13.40ч. е установена да управлява лек автомобил в селото без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването й по административен ред за същото нарушение.