OLYMPUS DIGITAL CAMERAФондация  „Устойчиво  развитие за България”, Националният дворец на децата, с подкрепата на Министерството на образованието и науката,под патронажа на Посолството на Руската Федерация в Република България раздадоха своите награди от организирания от тях Международен конкурс ”Заедно в XXI век”.

Церемонията се състоя на 17.05.2014г. в Руски информационен център-гр.София. Първо място за рисунка в този престижен конкурс спечели Десислава Димитрова -11г., 5 клас.Наградата – екскурзия в Русия беше връчена лично от посланика на Руската федерация-Юрий Исаков.

С трето място в категория рисунка беше отличена Татяна Стоянова-14г., 7 клас., а Нелина Вълева -15г. ,8 клас с поощрение.Всички те са възпитаници на Арт клуб „Гея” при Oбщински детски комплекс-Ловеч с ръководител Кремена Попова.

На 17.05.2014г. в посолството на Р.Куба се състоя награждаването от конкурса „Куба-далечна и близка”.Отново ловешките деца бяха удостоени с награди:Десислава Нейкова-10г., Младен Младенов-10г., Никол Манолова-13г.