opasnigumi1411161-1Депутатът Антон Долапчиев и заместник-кметът инж. Ивелина Радевска влязоха спешно в ролята на служители от общинското звено „Контрол и сигурност“ и почистиха пътното платно от опасно пръснати гуми. Това стана в изборната нощ срещу понеделник, малко преди 23 часа на ул. „Осъмска“ в Ловеч.

До случката се стигнало, след като зам.-кметът Радевска получава сигнал от гражданин, който констатирал странна барикада, която преграждала напряко цялата улицата. Каучуковите изделия грабнати от близкия сервиз за гуми и подредени на пътя по подобие на „легнал полицай“. Таксиметровите автомобили ги избягвали, като заобикаляли през тротоара, вижда се на едната снимка.

opasnigumi1411161-2След намесата на двамата отзовали се на сигнала, движението било възобновено. Не са ясни мотивите на хората, решили да предизвикат инцидент на улицата.

9 коментара

  1. Новината ми звучи много хумористично!Депутат от ГЕРБ и Зам.кметица/също/ в изборната нощ ,вместо тръпно да чакат резултата от народния вот ,премахват гумена барикада?!Ха.ха-ха!
    Та за това ще продължа в същия хумористичен тон.
    Гумената барикада е била поставена от техен симпатизант ,почитащ и ПП ГЕРБ,за да спре преминаването на комунизЪма!Но като са видели в 23 ч. че той ,комунизЪмът, си върви и набира скорост,са решили поне да премахнат следите от местопрестъплението!

  2. Да ги направят почетни граждани на Ловеч + парично възнаграждение!!!

  3. Ми то това звено “Контрол и сигурност” само градските кенефи не е чистило. Как не те е срам, бе Иванов? С какви функции ще ги натоварите още? И какво като депутат и зам. кмет са свършили “черната работа”? Да не са се изгърбили?

  4. Кметицата трябва да им даде награда за това 😀

  5. И нас това какво ни интересува? На всеки му се е случвало да премести нещо от пътя, но не го обявяваме в новините…

  6. Аз по-голяма простотия за новина не бях чел!
    Голяма работа са направили! Отзовали се на сигнал. Те да не са на повикване депутатите и зам. кметовете? А гражданинът, който е сигнализирал не е ли могъл просто да премести “каучуковите изделия” или ръцете и мозъка му са мааалко по-гумени от тях?

  7. Само идиот може да направи това на пътя.

Comments are closed.