narushiteli1006141Павлин Иванов

Само ден след ПР акцията на кмета Казанджиев за спиране на колите по пешеходната зона, с която искаше да убеди обществеността, че се вслушва в гражданите, точно срещу неговият прозорец, над 1 час си стоят паркирани автомобили.

Първият сигнал е на Ивайло Василев, който ни изпрати снимка на автомобил до стъпалата на дом „Преслав“, на която се вижда и регистрационният номер на колата.

Малко по-късно, Тодор Пеев съобщи, че в 12.27 е подал сигнал на СКОРС за този и още един автомобил, но никой не се е отзовал на мястото и не е санкционирал нарушителите.

Аз не разбирам какво точно очакват градските власти от гражданите – подаваме сигнали, снимаме, съобщаваме! Какво повече се иска от нас за да има ред поне в центъра на областния евро град?

Ако СКОРС не може да си върши работата, има начин да бъде накаран или ако продължи да не се справя, да бъде разформирован!

Време е администрацията и служителите на СКОРС да разберат, че не са само събирачи на пари от паркинги и туристически обекти, а тяхна работа е да следят спазването на общинските наредби!

17 коментара

  1. Павлин показва истини, а ”истините болят” нали така се казва, какво ВИ е виновен Павлин?
    Какво лошо е направил Павлин? Някои трябва да отразява добро и лошо, трябва да сме информирани!
    Ако беше БТВ или някои подобен дали щеше така да мислите?
    Оставете Павлин да си върши работата и всеки да погледне себе си!

  2. Ей, алоооуууу, КМЕТЕЕЕЕ, да вземеш да се стегнеш, че нещо си изпуснал работата. Да вземеш да си вършиш работата и да не дразниш обикновения гражданин с твоите изцепки, че аман от политически, нагаждачески, “приятелски”, партийни и всякакви други курвачки дето ни ги пробутваш. Да вземеш най-накрая да проумееш, че сме умни и грамотни хора и че няма да ти търпим изцепките цял живот. Проумей, че денят е настъпил и или си вземи поука от цялата работа или си събирай партакежите и НАПУСНИ мамка му………….

  3. “……….не си свършил работа за две стотинки …..”

  4. Павлинчо, точно ти не можеш да разформироваш никого и нищо, защото си никой. Ами я го давай малко по-спокойно, защото ми писна от самонадеяността ти и наглия тон, не си свършил пари за две стотинки за този град само, критикуваш и се правиш на голям разбирач , а си пълна нула , аман.

    1. Аха, дали “Павлинчо” е някой или никой – няма да коментирам. Най-малко защото не знам критериите Ви за “някой” и “никой”. А те са? Бихте ли посочили за пример някого от другата страна. Тези, които са “НЯКОЙ”?

    2. Eee, bravo Pepa, dojivqh nqkoi da oponira na tova nedorazumenue Pavlin Ivanov. Admiracii

  5. Боби Митев отдавна не е в СКОРС, а на по-топло общинско местенце. Но интересно какво прави сегашния ШЕФ, който надъхано започна своята работа иии сега си кютааа? Къде ли е отчета на СКОРС за дейността му през изминалата 2013 година, че ми стана интересно КОЛКО много работа са свършили??
    И къде е Полицията да помага на СКОРС да лови нарушителите по пешеходната зона?? О, то сигурно всички са с пропуски и нарушения няма…

  6. Какво търсите СКОРС? Там шефовете Краси Калев и Боби Митев са заети с много по-важни неща – те борят транскосмичната и междугалактическата престъпност.

  7. Спрял съм на знак забранено спирането ,аз и още един .Идва РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ,взема ни документите и в този момент ни приближава висш полицай, посочва другия колега и казва “този е с мен” и полицая омеква.Аз възкликвам”оу май се наака А” и ми писаха фиш.Ама редовия полицай е красота- разкопчан, е не чак до пъпа ,но порядъчно, жега е,без шапка ,но със слънчеви очила, МЪЖ та дрънка .Заради наакването се обижда и ми обяснява,че в този момент не може да ми счупи главата защото е на работа и ще дойде друг път когато не е под пагон, като се притеснява да не се скрия когато дойде.Все още не е идвал, а аз си го чакам.А лично Г-н Светослав Съев ми обеща ,че тук компромиси няма да има и ще се пише на всеки който съгреши.УВИ

  8. Е голям праз,че спират,то и Кмета вчера беше спрял на такова място за което той е пуснал заповедта и си стоя половин час без да му мигне окото и някой да го санкционира.Не разбрахте ли, живеем в град който се дели на богоизбрани и сулювци.Затова се и очертава това да е единствения град в БГ в който ще живеят само богоизбрани просто другите нормалните се изселват.

Comments are closed.