Кражбата е извършена на 02 юни, когато чрез разбиване на търговски обект в района на Кооперативен пазар-Тетевен са отенети неустановено количество бира, безалкохолни напитки, кебапчета , кюфтета и др. стоки. В резултат на проведени незабавни издирвателни мероприятия за кражбата са заподозрени две 15-годишни момчета от Тетевен. Част от отнетите вещи са открити и иззети по съответния ред.

Работата по случая продължава , образувано е досъдебно производство.

Две момчета от гр.Летница на 16 и 18 години са заподозрени за кражби на велосипеди. В резултат на проведени издирвателни мероприятия от служители на ПУ Летница и РУ Ловеч е установено, че в периода от м.март до 02 юни младежите са проникнали в две къщи в града и са отнели общо два велосипеда. Работата по случая продължава, образувани са досъдебни производства.

На 04 юни в РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 21 годишен мъж от града, който е установен да държи  в пластмасомва кутийка 2 грама суха зелена тревиста маса- канабис. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Троян е образувано досъдебно производство срещу 16 годишен младеж от града, който е неправоспособен и е установен в с.Балабанско да управлява АТВ, което не е регистрирано по надлежния ред.