Полицаи от РУ Луковит са установили две 14годишни момчета от града, като извършители на кражба на ел. косачка, помпа и други вещи от частен дом в с.Тодоричене. Децата са  направили пълни самопризнания пред родител, като отнетите вещи са открити и иззети по съответния ред. Работата по случая продължава.

В РУ Троян е получен сигнал  от собственик на къща в гр.  Априлци, който е съобщил, че в периода от 02 януари до 02 февруари от дома му в града е отнета моторна косачка, телевизор, ножове и друга покъщнина. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03 февруари в РУ Троян е започнало разследване след получен сигнал за незаконна сеч на 11 дървета от вида благун,  извършена в землището на с.Дълбок дол. Работата по случая продължава.

На 03 февруари в РУ Ловеч е получен сигнал, че около 02.45 часа  на същата дата е разбит кафе-автомат на ул. «Акад. Иван Урумов» и е отнета сумата от 30 лева. По случая  е образувано досъдебно производство.

Луковитски полицаи установиха двама мъже на възраст 22 и 23 години от с.Бежаново, които са заподозрени, че на 27 януари са извършили кражба на сумата от 300 лв., алкохолни напитки  и аудио система с усилвател от заведение в селото.

Работата по случая продължава, а вещите обект на престъпление са намерени и иззети по надлежният ред.

Полицаи от РУ Ловеч са установили  и задържали за срок от 24 часа 21-годишен мъж от с.Бърдарски геран, обл. Враца, който на 02 февруари е разбил кафе автомати на бул. «България», ул. «Търговска» и ул. «Ал.Стамболийски» в гр. Ловеч, като от трите вендинг машини  е отнел общо сумата от 305 лева. Работата по случая продължава, образувани са три досъдебни производства.