На 12.11.2017г. около 00.24 часа на ПП I-4, в района на с.Сопот, л.а. „Рено Меган“ управляван от 15-годишно момче от с.Кирчево  напуска пътното платно в десния край, удря се в дърво, след което пада в коритото на река, минаваща през селото.

В резултат на тежкия инцидент на място за загинали неправоспособния водач и 16-годишен младеж, който е пътеувал на задната седалка. 14-годишно момиче, което също е било на заднаат седалка е откарана за лечение в болнично заведение, а 17-годишен младеж се  разминал само с натъртвания.

Всички деца са от с.Кирчево.По случая е образувано досъдебно производство.

Другите пътни произшесвия в ловешко:

На 11.11.2017 год.  около 06.50 ч. на второкласен път II-35 /околовръстен път/ в землището на гр.Ловеч, лек автомобил «Опел Астра» управляван от 27-годишен мъж от гр.Искър, на прав участък от пътя е удрил с преден десен фар 45-годишен пешеходец, който е пресичал пътното платно. Пострадалият мъж е откарат в МБАЛ-Ловеч с травми, а по-късно е транспортиран в плевенска болница, където на 12 ноември е починал. По  случая е образувано досъдебно производство.

 

На 11.11.2017г. около 02.00часа , на ПП I-3 между селата Златна Панега и Румянцево л.а. „Форд“ управляван от 17-годишен, неправоспособен младеж от гр.Ябланица при движение с несъобразена скорост, на ляв завой излиза в ляво от платното за движение и се преобръща в канавката. Водачът е транспортиран  с наранявания в плевенска болница.

 

На 11.11.17г. около 13.40ч. на ПП I-4 в землището на с.Микре, лек автомобил «Фолксваген Джета» управляван  с несъобразена скорост от 71 годишен мъж от гр.София, при движение на прав участък и мокра пътна настилка, губи контрол върху автомобила и самокатастрофира  в канавка в дясно извън пътното платно. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна, а в резултат на сблъсъка с наранявания е 68 годишната му съпруга.

 

 

На 12 ноември в 11.10 часа на ул. “Възраждане” в гр.Луковит  за полицейска проверка е спрян мотопед “Малагути” без регистрационна табела, управляван от 29-годишен, криминално проявен, неправоспособен мъж от с.Горни Дъбник. След направена справка полицаите са установили, че лицето шофира и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство.

 

На 11.11.2017 год.  в РУ Ябланица е образувано бързо производство след като при извършена полицейска проверка на л.а. «Опел» е установено, че той се   управлява от 29 годишен мъж от с. Осиковска лакавица без да притежава свидетелство за правоуправление и в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение.

 

В РУ Ловеч е образувано бързо производство след като на 11 ноември около 23:05 часа в гр. Ловеч ,на ул. “Райна Княгиня”, лек автомобил “Форд Мондео” е управляван от 43 годишен мъж  след употреба на алкохол , с концентрация в издишания въздух 1,26 промила.

 

 

1 коментар

  1. Много актоална информация , днес е 16.11 , няма те ли календар !

Comments are closed.