grobishte601131За състоянието на ловешките гробища не веднъж е писано. Ето какво писмо, придружена със снимки ни изпрати наш читател:

„Изпращам Ви снимки от Централния гробищен парк на Ловеч – “Скобелевско шосе”. Снимките са от тази сутрин (5.01.2014), а купчините с боклуци (които ще видите на снимките) са от почти 2 години.

 Баща ми беше направил  скандал на управителя през пролетта, защото имаше боклуци и върху отделни гробни места … след това някои от купчините само бяха махнати и сега са по алеите.

grobishte601136Не знам дали това е някаква новина за Вас и сайта и предварително се извинявам ако съм пропуснал статия свързана с темата, но ако споделите снимките може би ще е по-добре отколкото аз просто да направя албум във facebook, защото в личния ми профил , едва ли ще трогна повече от 10 човека.

Ако повече хора видят каква трагедия са гробищата и  наистина се почувстват неприятно и изразят позиция, може да се стигне дотам, че тези които отговарят за почистването – най-накрая да си свършат работата, защото според мен сегашната ситуация е доста позорна, все пак става въпрос за централните гробища на областен град, където почиват хиляди хора.“

Силно се надявам кметската администрация да обърне сериозно внимание на проблема. Не се изискват пари, а съвсем малко усилие и добра организация.