1150831_10151518344697191_58274507_nПавлин Иванов

Ще станат почти два месеца от както видни ловешки управленци посетиха побратименият ни руски град Рязан. След напомняне на „Ловеч днес“ на 30 август за нуждата от информация за посещението, отговор така и не последва.

Все още, около посещението и евентуалните резултати от него витае плътен мрак. За вояжа свидетелстват единствено снимки във Фейсбук, качени от пътуващите.

Ако властниците се затрудняват да отговорят кой, с каква цел, като какъв, за чия за сметка е пътувал до Русия, съмненията, че се е случила екскурзия платена с обществени средства ще останат.

Странно, че и никой от съветниците не поставя въпрос на най-висшият градски форум  – Общински съвет. Не ги ли интересуват представителите на местната общност отговора на тези въпроси?

На повече лични, подчертавам лични, се вижда единствено прегръдки между жени и руски офицери, усмихнати лица на Червеният площад, криещ се зад женско тяло виден ловешки представител на местната власт и други любопитности.

Нека да задам точно въпросите:

  1. Кои лица са пътували до Рязан?
  2. Кои лица са представлявали официално нашият град в тържествата в побратименият ни град?
  3. Кой и с каква заповед ги е командировал?
  4. С какви средства са пътували?
  5. Има ли някакъв резултат в полза на добрите търговски, културни, социални или друг тип взаимоотношение за жителите на град Ловеч?
  6. Защо близо два месеца след посещението властта в Ловеч не смята за нужно да  информира обществеността за посещението. Всяка година досега, бивахме своевременно информирани както преди, така и след официалните пътувания. Какво се промени тази година?

3 коментара

  1. Състава на делегация трябва да остане скрит. Ама явно има и друго. Щом могат да пътуват даже и тайно не се учудвайте, че няма парички за моста.

  2. Подписал съм пълномощни на адвокат Марковски”, заяви днес Бойко Борисов и препрати за допълнителни въпроси към адвоката си, за да не объркал юридическите термини. Това е, Цуцулано!

  3. Кои лица са пътували до Рязан? – Група от ненужни бюрократи, предвождани от кметЯ МинчУ….
    Кои лица са представлявали официално нашият град в тържествата в побратименият ни град? – Група от ненужни бюрократи, предвождани от кметЯ МинчУ….
    Кой и с каква заповед ги е командировал? – на кметЯ МинчУ….
    С какви средства са пътували? – а как с какви с общински, тоест Наши
    Има ли някакъв резултат в полза на добрите търговски, културни, социални или друг тип взаимоотношение за жителите на град Ловеч? – разбира се, че няма (имало е няколко вечери, обеди и закуски)
    Защо близо два месеца след посещението властта в Ловеч не смята за нужно да информира обществеността за посещението. Всяка година досега, бивахме своевременно информирани както преди, така и след официалните пътувания. Какво се промени тази година? – защото са маскари, които се крият като мишоци …

Comments are closed.