На 19 ноември в 06.40 часа  на ул. «В. Левски» в с. Галата, лек автомобил «Пежо 206» управляван от 21- годишен мъж от селото при движение в посока с.Български извор е загубил контрол над управлението и се е ударил в насрещно движещ т.а. “Мерцедес Спринтер”, управляван от 46-годишен мъж от Троян.

При сблъсъка са пострадали водачът на «Пежо»-то и 20-годишна пътничка от същия автомобил, които са откарани за лечение в плевенска болница. По случая е образувано досъдебно производство.        

Полицията в Угърчин разследва домова кражба извършена на неустановена дата от къща в село Драгана, при която е отнета пароструйка и е направен опит за кражба на електрожен и ъглошлайф.  Сигнал за кражбата е получен на 19 ноември, но къщата не е постоянно обитавана. Работата по случая продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство след получен сигнал за кражба на около 7000 лв, от паркиран лек автомобил,  на ул. «Баховско шосе» в Ловеч.  По данни на потърпевшият посегателството е извършено на 19 ноември за времето от 08.00 до 15.00 часа. Работата по случая и изясняване на обстоятелствата около него продължава.