Районна прокуратура  Ловеч е внесла в съда обвинителен акт срещу двама, които при сбиване пред дискотека причинили телесна повреда на мъж.

Обвинението срещу Росен К. и Злателин С. е за това, че на 08.02.2015 г. около 05.00 ч. в град Ловеч, пред дискотека „ Илит“, в съучастие, чрез нанасяне на удари с ръце и крака в лицето причинили средна телесна повреда на Елхан С., изразяваща се в избиване на зъби.

На 08.02.2015 г., около 05.00 часа пострадалият Елхан З. отишъл в дискотека „Илит”. На входа на дискотеката се срещнал с обвиняемия Злателин С., като между тях първо възникнал словесен контакт, след което си разменили и удари. По-късно в боя се намесил и обвиняемият Росен К., като и двамата удряли пострадалия с ръце и крака по главата, по лицето и по гърба.

След като спрели да го удрят обвиняемите си тръгнали, а пострадалият тръгнал към такситата.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

2 коментара

  1. Ако пребитият Тюрк е този Елхан ,това е най-коварното копеле ,което е живяло някога в Ловеч.Така ,че тези двамата добър урок са му дали,въпреки ,че недостатъчен .Това тюркменско изчадие е пребило над 200 българи-ловчалии ,изнасилвало е безброй ученички и сервитьорки  (та коя българка нормална ще легне с такъв урод грозен) ! Ограбило е безброй,безброй ученици от 1990 досега.Много е дързък ,бърз ,удря коварно и внезапно със силни удари и когато събори противник на земята млати и го удря безпощадно с крака в главата и в корема .Обича да напада все пак по -слаби от него в телесно отношение момчета и мъже ,като избягва прекият сблъсък с равностойни му по сила и телосложение или по-едри от него,но винаги носи в себе си нож или ако е през зимата ,крие и малка брадва под връхната си дреха,също така ,ако бъде поставен на тясно бърка коварно с пръсти в очите на жертвата ,която напада.  В Ловеч,това отвратително грозно влечуго  изпитва силен  страх само от братята Българи Вальо и Виктор “Сома ” и Цено “Боба” и Пламен “Боба “,те са го драли ,но те са много силни и нямат никакъв страх от Тюркути и Индо-мангали.Иначе като цяло този урод държеше с години в страх цели поколения ловчалии ,ученици и ученички ,особено в златното за такива уродливи изчадия десетилетие 1990-2000 ,през което в Ловеч този и приятелите му Тюркути и Индо-цигани си правеха буквално каквото искат,а особено този беше превърнал заведенията в Ловеч в негова лична собственост-пребива ,краде ,къса златни ланци ,дърпа сервитьорки и ги изнасилва в тоалетните на заведенията на баровете …като нямаше никакво присъствие на полиция ..този се забавляваше както намери намери за добре ….Жалко ,че тези двамата не са го смлели от бой,така ,че да е лежал в отделение за усилено лечение ,ами само са го оритали до посиняване (това за него не е нищо ) и някой друг избит зъб…ако изобщо даже става въпрос за този ,а не за някой друг Тюркмен със същото име Елхан ..Ловеч почти е превърнат в помиярски тюркутско -цигански град и затова се изселиха поголовно Българите от него и то не временно ,а завинаги …след не много време в Ловеч само Тюркути ,Ромо-индо-цигани и Помаци ще живеят ….

    1. Ограбваше и вероятно и сега ограбва златни ланци и пари от пияни Българи по баровете на Ловеч и после ходи да играе с ограбени български пари на Ловчалии по казина в Монте Карло ….Затова за тези е РАЙ в България и никога няма да си отидат доброволно в Турция /Тюркменистан ако са Тюркути ,В Татарстан ако са Татари и Гагаузи и в Индия ако са Ромо-индо-цигани ,защото по робски приучена  България, в която Българите плахо свеждат още глави пред тези свръх-кръвожадни ,свръх-нагли ,свръх-грабливи и свръх-смрадливи ПЛЪХОВЕ АЗИАТСКИ ,тези се чувстват като господари в земите ни и накрая ще ни прокудят от тях до един,за да останат да плуят само те и изчадията ,които са окучили в България…

Comments are closed.