police290914117-годишно момче е станало жертва на грабеж в село Дерманци, съобщават от ОД на МВР в Ловеч. Сигналът е получен на 31 октомври в 00,50 часа в РУ- Луковит.

Незабавно е сформиран екип, който на мястото на инцидента установява, че на улица в селото непознат е нападнал 17 годишно местно момче и му е отнел луксозен мобилен телефон..

В хода на проведените незабавни издирвателни мероприятия са установени извършителите на грабежа -две криминално проявени момчета от Угърчин /на 16 и 15 години/, а открадната вещ е открита и върната на потърпевшия. В хода на работата с 15 годишното момче то е признало, че по-рано през деня са били в Ловеч откъдето са откраднали л.а. „Опел Астра“, с който са самокатастрофирали в с.Дерманци. Продължава работа по установяване на местонахождението на 16-годишния младеж, който към момента се укрива. По случая е образувано досъдебно производство.

1 коментар

  1. Защо кримипроявени непълнолетни се разкарват по улиците и продължават да се”проявяват”.Къде е училището,родителите им,детската педагогическа?!
    Или и те са от тези,на които министър Кунева ще дава по 60 лв.месечно?!

Comments are closed.