policebeleznici1809141Вчера, служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” и РУП-Ловеч са извършили проверка на лек автомобил “Фолксваген голф” управляван от Ц.К.-23 годишен и пътуващия в колата И.И.-22 годишен и двамата от гр.Ловеч.

В багажника на «Фолксваген»-а са намерени и иззети 500 бр. кутии цигари без български акцизен бандерол. Двамата мъже са задържани в РУП-Ловеч, а по случая е образувано бързо производство.

 

4 коментара

  1. Павлине, сигурен ли си, че не е по-разумно да спреш варианта за коментари от Фейса, и да ги направиш възможни само и единствено с регистрация? Изискват малко повече усилия и интелект и ще са естествена спирачка пред пияни и дрогирани екземпляри късно вечер.

  2. Митко Иванов ти шиле от най-плашливото поколение нямаш право да си показваш тлъстата главина ,защото точно такива страхливи мекопишковци като теб дето нямат сила и един юмрук да забият като мъже и дадоха цялата ловешка околия на турци ,цигани и помаци .Зрял на възраст си , а нямаш доблестта поне да се засрамиш за това което си ти и поколението ви страхливо състоящо се от плахи помияри които се крият зад полите на майките си,жените или дъщерите си когато ги дърпат ,бият и изнасилват турци ,цигани и помаци пред очите ви бабички-мъже такива !

  3. За трета група да се дигат —а МВР и МНО да се пенсионират на 50 това се нарича държава – и държавата им плаща усигоровките –и за довиждане 20 бона –това е

    1. Не разбирам кое е общото между коментара Ви и изнесената информация???
      Според българския правописен речник правилната дума е ОСИГУРЯВАНЕ…Колкото до “довиждането” – не познавам човек, който не би се радвал на толкова цифрено довиждане….

Comments are closed.