polina3011152Полина Георгиева, Помощник директор по УД ОУ,,Христо Никифоров’’

Щастлива съм, че бях част от екип педагози, осъществил визита в Брюксел в периода 22.11.2015 г. – 24.11.2015 г.

Нареждайки се сред победителите в конкурс, организиран от Представителството на Европейската комисия в България, успях да се докосна до ,,сърцето на Европа’’.

С гордост застанах пред 28-те флага с по 12 звезди – символ на единството, развяващи се пред внушителната сграда на Европейската комисия. Убедена съм, че един от тях е напълно заслужен от нас – българите!

Долових особената атмосфера на онази специална зала, в която заседават всяка седмица европейските комисари, а българският представител успешно защитава интересите и на ЕС, и на България.

polina3011151Срещнах способни и целеустремени млади хора от България, посветили най – прекрасните си години на напредъка на европейското семейство.

Убедих се, че в европейските институции всички работят в посока ,,интелигентен, устойчив и приобщаващ растеж’’, така както са заложени приоритетите в Стратегия ,,Европа 2020’’.

С педагогически такт и житейска мъдрост продължавам да възпитавам младите хора на любов към труда и амбициозни пориви, умело съчетаващи националните идеи с европейските ценности.

3 коментара

  1. Радвам се изключително за Вас,че заслужено посетихте европейската столица!Пожелавам и за в бъдеще да работите с този устрем,професионализъм,душа и сърце!Успехи!:)

Comments are closed.