monte804141Павлин Иванов

Съграждани, разбрах Казанджиев откъде е “заел” идеята за „Синя зона“! Не, не е от София, разбира се! Стига, моля ви се!

Монако! Там е заровено кучето!

Аз съм един от хилядите българи приели в сърцето си каузата „За Присъединяване На България Към Княжество Монако“. Като такъв, спирам с всички обструкции по темата „Синя зона“ в Ловеч и приемам добрият чуждестранен опит на нашите братя и сестри монегасци.

Всички знаем, че в Монаково място няма. Пренаселено е. С милионери. Там, също като родния Ловеч всеки, които иска да си свърши някаква работа, я аудиенция при Принца, я да внесе един брониран камион Такса битови отпадъци, я нещо друго по центъра, трябва да шари, ако иска да си спре Бентлито наблизо. И то не някакви си левчета, а здраво в евро!

Проблема на Монаково не е само по суша. Пренаселено е с гъзарски яхти и в тяхното море, също като по нашият, роден Осъм. Там обаче, предприемчивият кметски дух не се е спрял и въвежда ред. Ако сте ходили скоро, няма как да не видите закопчана със златна котва яхта. Чак да му падне пурата в хайвера на човек от драма.

Но да се върна във все още родния Ловеч. Предлагам на кмета Казанджиев, да предложи на съветниците въвеждане на „Синя зона“ и по реката. Няма да ми идват някакви гъзари с яхти и да спират безплатно точно пред общината. СКОРС освен скоби, да вземе да купи и котви – ако някой лодкар не ще да си плаща – котва и да седи на наказателния паркинг до иновативната сцена.

Сигурен съм, направо съм убеден, че по-голямата и прогресивна част от общинските съветници ще подкрепят това предложение, най-малкото, защото няма да разберат пак, какво точно гласуват, както се случва постоянно.

Та драги, за сега, съграждане от Ловеч, подкрепете безрезервно идеята ми за „Синя зона“ по река Осъм, за да станем най-после и ние европейци!

Ако пък искате да се присъедините към най-смислената група във Фейсбук „За Присъединяване На България Към Княжество Монако“, воала – цъкнете ТУК

10 коментара

  1. Е,те тая идея на Павлинчо е за “Пулицър”.Вълнуващо,знаменито!Не че статията му “Да попръцкаме заедно”пред таблото с обедното меню на общинския стол от миналата година е по-малко достойна.Но това вече е върхът!

  2. Чети и коментирай в Ловеч прес бе пате. Там е истината! Тук само лъжат и не дават на никого да си каже мнението, пълна цензура! По качествена журналистика от Милковата на планетата няма. И форумът му е на ниво и коментарите са смислени, защото са писани от умни хора 🙂

  3. имаме нужда от новинарски сайт,с качествена публицистика и коментари и форум,да си кажеш мнението,дори и да не съгласен с опонента.Ама не става – или хора с наднормено тегло или с диагноза

    1. Извинявай пич, кои сте вие? Казваш ИМАМЕ, група ли сте нещо, комсомолска организация ли, партиен илит ли, що ли?

    2. И какво от това, че някой е с наднормено тегло? Как това е свързано с неговите права и задължения на гражданин на Република България? А с умствената дейност?

  4. Я млък веднага Нанинанков! Бягай да си лягаш пак – цял мандат проспа, сега се сети да мърдаш.. Не лай по власт имащите!
    Пишем си, що пък да не го правим…ти що четеш??? И само за протокола – зоната ще е синя официално, ама неофициално ще е като шарено великденско яйце..щото ние сме разбрани хора, ще пуснем по нещо и на другарите с други цветови ориентации…
    Господин Недялков пък спокойно може да икономиса от бюджета – няма нужда от закупуване на сухоземни, водни и други видове паяци..що да харчи, като те нарушителите могат да му плащат на ръка…

  5. днеска синя утре зелена и накрая червена!!!

  6. Ей, Павлинчо ти хептян изпращя бе брат!!! Това твоето не е информационен сайт, то си е чисто и просто блог, дето си пишете дружески с Данчо, Елка и Корнелка и не само си пишете , ами и самички си коментирате, голяма шизофрения ви гони ей.
    Пийте си хаповете, че много вече се излагате!!!

  7. Добра идея г-н Иванов,но ако трябва да я развия бих предложил следното.За директори на сухопътна и речна синя зона да бъдат назначени съветниците от ОДС Г-н Недялков и Г-н Пенков,те през годините се усъвършенстваха в прибирането на пари.Вземаха от ляво, от дясно ,от център,има възможност да са се научили и от горе(господ) и от долу (дявол).Така на ограничените на брой паркоместа ,ще спират тези които дадат най-много,така де, за тези левчета всеки би си позволил да спре.Но за да им е гадно за генерален Директор трябва да бъде сложен г-н Паричев(не само заради фамилията),то в това земеделие пари няма много какво да си вземе човека.И както би следвало за почетен президент-другаря Горов,-деца гледа човека.

  8. Павка,ами нормално е да взаимства от колегите милионери…..

Comments are closed.