savetnici311132Павлин Иванов

Днес, в ранният следобед, народните избранници от Общински съвет Ловеч отпътуваха с автобус за Луковит. Първите жени и мъже на люляковият град поеха за луксозният хотел „Дипломат плаза“, където по програма ще обсъждат важни въпроси от местен характер.

Под формата на неформално заседание, представителите на ловешкото гражданство, ще търсят начини за подобряване на своята работа и взаимоотношения си с кметската администрация, гражданите и институциите.

savetnici311137За съжаление, само десетина от местните парламентаристи се качиха в автобуса, отделяйки от времето си за общополезни дела. Вероятно, на място ще се присъденият още няколко, от по-опитните съветници.

„Ловеч днес“ искрено пожелава на отпътувалите с автобуса съветници ползотворна работа и с надеждата да намерят и време, макар и далеко от дома, да отдъхнат от забързаното си трудово ежедневие, защото ги очакват тежки решения през следващият месец.

„Ловеч днес“ е убеден, че още в понеделник, със завръщането си, десетината съветници , които народът на Ловеч изпрати на троянската спирка, ще се върнат доста по-обогатени с  нови и полезни знания,  намерили верните начини на междуинституционално взаимодействие, готови да претворят добрите си намерения в реални дела, в полза на гражданите на общината.

savetnici311135Лично аз съм щастлив, че с моите пари като данъкоплатец, плащащ за мероприятието,  допринасям макар и мъничко за по-добрата и качествена работа на първите жени и мъже на моят град.

Още повече, че на тази така важна за развитието на Ловеч и общината среща ще присъстват и първият и най-важен човек в околността – кмета Казанджиев, съпроводен от своя заместник Ертан Хасан.

Като буден гражданин, няма как обаче да не изпитам едно искрено притеснение по една от точките от наситената програма с тежки точки програма, а именно – стрелбата с лък. Притесненията ми са свързани с безопасността на съветниците и дано да не стане някой сакатЛЪК с някоя стрела.

savetnici311134Лично аз съм убеден, че под вещото ръководство на символа на местата власт Председател Тихолов, всичко ще се приберат в Ловеч в цветущо здраве и получили нови знания за своята работа.

В очакване на претворяването на решенията в дела още от понеделник, „Ловеч днес“ желае на десетима съветника, зарязали семейният уют, лишили се от почивните дни и то в полза на хората, попътен вятър и успешно завръщане.

Щастлив съм, че съм данъкоплатец в община Ловеч и парите ми се използват по най-разумният начин за благото на красивият ми град и неговите жители!

10 коментара

  1. Съветници са носили предизборни плакати на Димитър Горов и Корнелия Маринова. И са стреляли по тях. Кой по когото си иска!!!

  2. Анонимен – ти си от другата страна на барикадата, на върха на стълбата/справка Смирненски/, оттам вопъла на обикновения човек за справедливост и разбирателство звучи по друг начин. Светни нам от простолюдието, чий лик бе най-любимият за стрелбата с лък и кои важни въпроси за обществото разисквахте на забавната вечеринка.

  3. Аз нарад не видях.Може би народът са двамата папараци,които иззад паркираните зад сградата на областния управител автомобили снимаха.

  4. Началник! Не видях името на платнохода дето ще ги извозва и на къде.

  5. Жалка картинка. Тези “съветници” толкова ли са изпаднали, че да не могат сами да си направят една прилична вечеря в Ловеч заедно със семейството си? Ако не, то да какъв чеп са ни притрябвали преебъци, които не могат да създадат едно прилично християнско семейство?

  6. Хехе завразджиев знае и франчушки!!!!
    воиажа на наште първенци с раздрънкания ‚елит‘ ще свърши на 40я километър в луковит.
    Ама с ‚шкодата‘ на кмета корнелия Маринова врътна 45000км насаме с личниО и любим шЕфиор.
    тя колко по 3 000 общински мангизи ръсна ‚по екватора‘ па никои ни попита ни снима?!?!?
    куче влачи – колаж нема.
    От мен толко.

  7. http://lovechtoday.eu/wp-content/uploads/wppa/232.jpg?ver=1

    Днес кмета на общината точно в 13.00 часа откри новия Терминал 9 /девета дупка на кавала/ на летище Ловеч. Първия полет за Луковит 3000 лева е за сметка на общината. Bon Voyage!

Comments are closed.