shahta509141Данчо Заверджиев

На 20.06.2014 г. тук беше публикуван въпрос към кмета на община Ловеч – Минчо Казанджиев: Има ли смисъл да се подават сигнали, след като няма реакция?

http://lovechtoday.eu/%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%B5%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BB-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4

Три месеца по-късно отговора на кмета Казанджиев: Непочистена дъждоприемана шахта, която пресича ул. „Н.Петков“ след кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“.

За да не се политизира проблема и отново да се говори, че само „плюя” по кмета Казанджиев аз не желая да го коментирам и оставам читателите да направят своите изводи сами.

п.п. Снимките са от днес – 05.09.2014 г – 9 часа и 40 минути, дъждът беше спрял, а реката по улицата се превръщаше във водопад на булеварда.

 

6 коментара

  1. Баат Минчо и компания явно тази улица са я прекроили на водопад. Така, че всичко е наред.

  2. Уляна, адски си права. Ертан Хасан ли да знае тези тънкости или Младен Младенов, а? В общината поне малко разум и познания да имаше, Ловеч щеше да цъфти. Ама не, корупция и зависимости.

  3. Преди всичко отводняването на една улица трябва да се проектира правилно. Забелязвам, че почти всички оттоци до регулацията на улиците в Ловеч са с една решетка. За да бъдат ефективни и да поемат т.нар. “петминутен дъжд”, трябва да се монтират бетонови корита с по три решетки. На същото заустване към канализацията. Предполага се, че заустването е направено тръби минимум 200 мм. Ама това са азбучни правила…

  4. Да обобщим – шахтите които са си на мястото са неефективни. Тези, които са по средата на платното и над нивото на асфалта пък са неизползваеми.
    Следващите редове се отнасят до 90% от пътната мрежа в града. Когато правят калпавите си ремонти и кръпки по платната, изпълнителите с коя част на тялото си мислят? Вчера се загледах в Имеритински, днес в долната част на Стамболийски, Търговска, Тодор Каблешков, Осъмска и Велико Търново. По-конкретно идеята е за езерата, в които се превъщат безбройните неравности по пътя. Какъв виртуоз трябва да си, за да успееш да се движиш без да се удариш или окъпеш някой пешеходец?
    Тук е мястото за признание. Искам да се извиня на девойката, която по всяка вероятност намокрих сутринта в 7,30 близо до печатницата. Въпреки че се движех сравнително бавно, нямаше как да спра колата. Елемента зад мен щеше да ме удари и тогава един господ знае как щяха да се развият нещата. Съжалявам 🙁

Comments are closed.