OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Групата общински съветници, известна като „Възраждане“, престава да съществува. Това стана ясно в началото на днешното четиринадесетото редовно заседание на Общинския съвет, когато председателят Петър Цолов прочете заявление за напускане. То е подписано от общинските съветници Кирил Гумнеров и Ангел Заимов.

Веднага след това думата взе един от останалите двама от бившата вече група Иван Минков. Той благодари на Кирил Гумнеров, че е направил предложението за напускане, иначе той щял да го направи.

Четиримата общински съветници от „Възраждане“ Кирил Гумнеров, Ангел Заимов, Иван Минков и Иван Иванов   продължават работа като независими съветници.

Същевременно общинските съветници посрещнаха с ръкопляскане членовете на чуждестранната делегация от Пожарните служби на Ерфурт (Германия) и  Базел (Швейцария).  Гостите седнаха за кратко време в галерията на залата и проследиха  работата на общинските съветници.

По-късно те споделиха пред кмета Корнелия Маринова впечатленията си, разпитаха как се вземат решенията и разказаха как действа пряката демокрация в Швейцария.

 

1 коментар

  1. И сега,к*во?!ВсЕка козЪ за свой крак!Всеки сам и независимо ще се бори да докопа нЕкой келепирец!

Comments are closed.