Грубо физическо посегателство е извършено над зам.-кмета Цветан Георгиев на Ловеч тази сутрин. Ръководството на общината е убедено, че нападението е свързано с неговите сигнали до прокуратурата в областта на дърводобива.

Георгиев е бил нападнат от неизвестни лица пред жилищния си блок, когато тръгвал на работа. В момента Георгиев е в ортопедичното отделение на болницата в Ловеч с порезни рани.

В 10.00 ч. ще има извънредна пресконференция в Община Ловеч.

5 коментара

  1. В НЕДЕЛЯ НА 13.05.2018 ПАК ЩЕ ИМА ПРОТЕСТ , ДА СПАСИМ ЛОВЕШКАТА БОЛНИЦА , ОБЩИНАРИТЕ ОТНОВО МОГАТ ДА СЕ СКАТАВАТ !!!!

  2. Медиците защо не му обясниха, че нямат заплати от 5 месеца и не го пратиха за лекуване в Плевен или Троян? Аз тоя не бих го лекувал нито пък някой друг от Градската управа.

  3. ВСИЧКИ НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ БОЛНИЦА И ЛЕКАРИ , ЗА ТОВА И ПРОТЕСТИРАХМЕ ,ОБЩИНАРИТЕ НЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ ! ВСИЧКИ ИНАЧЕ СА ДОБРИ ХОРА ДО МОМЕНТА В КОЙТО ЗАХАПЯТ КОКАЛЪТ !!! СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ !!!

  4. В коя болница?В тази която общината я е отписала? И сега сигурно прокуратурата ще си свърши работата,за разлика от разследванията за същата болница. Дано са малко пораженията му и да оздравява бързо .

  5. Познавам Цецо лично и смея да твърдя, че е много добър човек и справедлив!Явно на някои хора това не им се е харесало…. идиоти!

Comments are closed.