parzalka2703158Павлин Иванов

Пролетта дойде. Майки и малки дечица започнаха да излизат на разходка. Използват различни детски съоръжения в града. Днес ще ви обърна внимание на едно от тях, намиращо се в центъра на Ловеч.

Пързалката до металният рицар, непосредствено до новият катедрален храм.

Площада е удобно място за майки и техните деца. Въпросната пързалка преди години, въпреки конструктивните си грешки, беше притегателно за децата място. Днес, освен всичко друго, тя е изключително опасна, поради пълното безхаберие на Община Ловеч за здравето на най-малките ловчалии!

Европейският етикет за добро управление и иновации, с който беше награден Казанджиев, повече от очевидно включва и създаване на реални условия, някое детенце да се пребие! Снимките направени днес, говорят достатъчно.

parzalka2703154Ако някое детенце не се пребие по малоумно направените стъпала на пързалката, кметското безхаберие относно грижата за все по-намаляващите ловешки деца гарантира тази възможност.

Спускайки се по пързалката, всяко дете има невероятната възможност да си разбие главата в купчината камъни положени вместо безопасен пясъчник! Разбира се, ако преди това детенцето не си е разпрало крачето на острата ламарина, стърчаща на самата пързалка!

Незабравимото изживяване за родителите и лекарите от Спешна помощ е гарантирано с европейски етикет за иновации! Факт!

Само ще допълня в този ред на мисли, че скъпоструващата най-модерна червена тоалетна на Балканите си стои затворена с грижа за майките. Нещяли да си плащат входа!

 

Така че, драги ми ловчалии, изберете си Го пак! Ако може в пакет с неговият приятел Тихолов и цялото „мъдро“ социалистическо представителство в Общински съвет Ловеч!

10 коментара

  1. Тука некои другари са решили, че трябва да защитават Кмет МинЧо за тоалетната.
    Първо е редно МинЧо да я пусне да работи, пък тогава да говорим плаща ли се или не за нея.
    Не е лошо да почерпи опит от софийска автогара и да постави автомат на входа като толкова не може да назначи две мангасарянки на входа. Срамота е да са дадени много хиляди лева за съоръжение в центъра на града и то да стои затворена със смешни кметски аргументи! И ако трябва тоалетната ще работи на загуба, но ще работи!

  2. Срамът е за всички. Общинарите само се възползват от липсата ви на реакция. Кой е виновен ли – този който плаща и търпи безобразията

  3. Малко пазим направеното.а и зле стопанисваното такова е опасно понякога.

  4. Малко пазим направеното.а и зле стопанисваното такова е опасно понякога.

  5. Браво кмете, невероятен сте..

Comments are closed.