Грамота за участие бе връчена на кмета на Ловеч Корнелия Маринова по време на Шестата Национална конференция по медицински и здравен туризъм (5 – 7 юли), която се проведе във Велинград. Ловешкият кмет бе придружен  от д-р Димитър Димитров, директор на Дирекция “Образование, здравеопазване, култура и туризъм”, и Евдокия Попова главен експерт “Туризъм”.

Конференцията бе открита от зам.-кмета на община Велинград Светла Томова. Три дни водещи експерти дискутираха на тема „Профилактика и превенция на здравето“. Участваха представители  на министерствата на туризма, здравеопазването, околната среда и водите, Агенцията по заетостта, както и служители, свързани с проблематиката.

Организатори на форума са Програма „България Ви очаква“ и община Велинград, със съдействието на СБР НК, БЛС, Медицинските университети в София, Пловдив и Стара Загора и Софийската фармацевтична колегия. Лекциите и презентациите бяха открити и за гражданите.

22 коментара

  1. Не може да раздаваме и съсипваме града 25 години и сега да искаме за 2 години да го оправим ! Защо не ревахте при предишният кмет – при него беше същото това положение е от 20 години !

  2. И какво Ви е виновна Маринова за болницата – да не би тя да е сключила неизгодният договор преди 10 години с който се източи болницата ? Търсете предишният кмет който видя сметката на града през неговото управление ! И Маринова да не е магьосница и с вълшебна пръчка да оправи града разграбван и съсипван от комунистическото управление 25 години !

  3. ха-ха-ха,в града болница няма а кметица грамота получава,за какво????

  4. Ужас. Явно я награждават за фалитването на болницата, с какво ще я наградят за съсипването на града

  5. ПРАВИЛНО !
    Г-жа Маринова допринесе за здравния туризъм.
    Болните ходят на Плевен, а жените раждат в Троян.
    Медиците също пътуват ежедневно до околните градове.
    Първия автобус за Плевен е пълен с медицински работници.

  6. Фалирала болница – кметска грамота!!! 😀

  7. Това не е сериозно… не може да е сериозно. Със същия успех и заслуги и на Петър Цолов можеха да я дадат

  8. Болницата в града ,който управлява загива,фалира,но Госпожата получава награда за медицински и здравен туризъм.Интересно?!Да даде и някоя и друга насока за оздравяване на затъващата болница.Или там не е неин интерес.

    1. Интереса го знаем всички, затова докараха града ни на този хал. Срамно е и меко казано цинично.

    2. Съгласна!Но ,до кога ще е така?Давам мнения ,макар.че от 15 години не живея в града,но ми е роден и ми е болно!

    3. Теодора Христова Ами като не живеете тук госпожо не пишете глупости – да изказваме мнение можем ние които живеем тук борим се всеки ден и истински милеем за града ! При комунистите беше същото но къде бяхте тогава да плюете ! Града е на тоя хал от 20 години от бизнесмен който грабеше и командваше дори кмета но Вие не сте тук да знаете тези неща ! Така че по кротко МОЛЯ !

    4. Daniel Dimitrov ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ ДОКАРА ГРАДА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ – НО НИКОИ НЕ СМЕЕ ДА ГО СПОМЕНЕ – ТОВА Е ЕДИН БИЗНЕСМЕН КОЙТО КОМАНДВАШЕ ДОРИ И КМЕТА – ЕДНО ВРЕМЕ ДЕ ДО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ !

    1. Гордостта е за личния и драскач Павлин Иванов.Бих го посъветвала да вземе да се замисли за зимата.След 3 месеца ще дойде зимния период и пак ще се вайка с 200 000 лв. бюджет и града ще е в поредната ледена епоха.Отново ще има оправдания!

Comments are closed.