police1103141От ОДМВР Ловеч съобщават, че вчера е проведена полицейска акция по безопaсността на движението от служители на сектор “Пътна полиция”. Проверени са 53 превозни средства и 59 лица.

Констатирани са 28 нарушения, за които са съставени 4 АУАН и 23 глоби по фиш.

Санкционирани са 5 пешеходци, 1водач за отнемане предимство на пешеходец, 10 шофьора, които не са сложили обезопасителен колан, 3-ма за нередовни документи.

Установените технически неизправни превозни средства са 3, а без задължителна застраховка “Гражданска отговорност” е хванат един водач.

Глобени са и 3-ма за неправилно паркиране.

3 коментара

  1. Е ако бяха започнали да спазват законите като глобят себе си заради неправилното спиране и паркираните на частните си коли на тротоара пред управлението им па да им повярваме поне отчасти. . . е да ама не

  2. Дебел полицай в Чехия няма. Тук обаче рядкост да видиш слаб. Следователно ги мързи да гледат, камо ли да работят. Как си вземат физическите изпити всяка година ни е ясно. А иначе ги бива да стоят срещу входа на казармата и да гледат кой се престроява неправилно, идвайки от пресечката към булеварда. Много ги бива! И после къде работиш и ко правим…Да се направи маркировка на пътното платно за пристрояване наляво и надясно на ул. Г.Раковски и да се престане с тази хранилка на полицаи там!

  3. Ако можеше всеки ден така да си вършат работата, всички ние ще се научим да спазваме законите и така и тяхната работа ще намалява все повече и повече… За съжаление, май това може да остане само в мечтите, мързи ли ни, какво ли, но всички гледаме как да скатаем от работа… 🙁

Comments are closed.