oblast1005131Павлин Иванов

От утре, като зам. областни управители встъпват в длъжност Георги Терзийски (ГЕРБ) и Драгомир Кавалски от Реформаторският блок (ДБГ). Със заповед от 28.11.2014 г. са освободени досегашните заместници на бившия областен управител Милко Недялков – Юнал Мастънов ДПС и Цецка Димитрова БСП, като заповедта влиза в сила от утре, 3 декември 2104 г.

Георги Терзийски в настоящият Общински съвет Ловеч е негов зам. председател от началото на мандата му. Избран е за съветник от листата на ГЕРБ, от гражданската квота.

Драгомир Кавалски е от Тетевен. През 2012 г. е избран за Общински председател на Движение България на гражданите. Педагог, занимава се с частен бизнес.

Подробна информация за ресорите на новите заместници и за техните биографии очаквайте в следващите дни.

5 коментара

  1. Терзийски и Кавалски?! Ще падне едно кърпене и една свирня… то ние обичам да тропаме хорото, може потурите ни да са си за терзия, ама чуем ли кавала всички скокваме.

  2. Bau! Бааааауууу!

  3. Георги Терзийски е член на Ротари Клуб, но НЕ е член на ГЕРБ и не носи пред тази партия никаква политическа отговорност, въпреки че постът принципно трябва да е партийно обвързан.

  4. БСП паднаха, спечели ГЕРБ и заместниците са от ГЕРБ, ако това не е размяна на местата здраве му кажи. Да им е честито.

  5. Честито ,Жоро!Ти успя!

Comments are closed.