parvanov712131На 6 и 9 декември 2013 г. Георги Първанов ще посети Перник и Ловеч, където ще се състоят две инициативи в рамките на създадената от него дискусионна мрежа.

 На 09.12.2013 г., понеделник, от 14.00 ч. в Ловеч ще се проведе Дискусия по проблемите на училищното образование с участието на експерти, учители и преподаватели, профсъюзни лидери, представители на Министерство на образованието и науката, областната и местната власт, общественици (Дом „Преслав”, ул. „Търговска” № 26)

3 коментара

  1. В крайна сметка дали учители и чиновници в образованието, дошли на срещата, не са били употребени най-безцеремонно от Гоцэ и компания във вътрешнопартийните боричкания със Сергея? Да позная: имало е много политически приказки от сорта “онези, лошите, какви ги надробиха”, като поведението е било на хора, които все едно никога не са се докосвали до властта през последните 10 години, правили са се на ударени, с две думи.
    Имало е, вероятно, и предварително подготвени по сценарии изказвания, с много празни приказки и скучни, отегчителни оратори. И един, двама, които са успели да вземат думата и да кажат някои истини… И някои, които не са успели да го сторят…
    Порно с добре познати стари к… и!

  2. Лъжлив Мин Чо, Пияната Запалка и Гоцэ оправиха образованието. Пардон!

  3. Много вожд поканено, жертвите в лицето на ученици и родители – не. Как да повярвам, че това ще е нещо по-различно от поредната говорилня. Този пън, агент Гоцэ, имаше достатъчно време, 10 години, да направи нещо като президент, защо сега ще обикаля западналата провинция на мохабет? Сетила се Мара да се побара…

Comments are closed.