savetnici2011151На второто заседание на общинския съвет вчера клетва положиха обявените за избрани общински съветници Георги Карамишев (ГЕРБ) и Йовка Тодорова (ГЕРБ). Карамишев влиза на мястото на назначената за областен управител Ирина Митева, а Тодорова – на назначената за зам.-кмет Ивелина Радевска.

     Клетва положи и Васил Василев (БСП), който не присъства на първото заседание на общинския съвет поради отсъствие от страната.

Преди началото на днешното заседание кметът Корнелия Маринова представи пред общинските съветници своя управленски екип – зам.-кметовете Ивелина Радевска, Венцислав Христов и Цветан Георгиев и секретаря на общината Даниела Цанова. Тя пожела на колегите си успех, за да може „след четири години да се поздравим с постигнати резултати и да превърнем Ловеч в по-добро място за живеене“.

Поздрав към всички отправиха малчуганите от вокална група „Сладкопойна чучулига“ с художествен ръководител Тинка Симеонова.

5 коментара

  1. Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите.

  2. low resources, Дебелака, low resources….

  3. low resourses, Дебелака, low resoures….

  4. Йовка общински съветник? Ужас!

    1. Ти пък. Само тя да е ужас, да се впечатляваш толкова. Вчера видях, бях пропуснал този момент, че в Общински съвет Ловеч са попаднали и хора с видими психически отклонения. Не просто глупави, а ЛУДИ, Херос!

Comments are closed.