Безапелационна победителка в конкурса за красота „Момиче Ловеч – 2017” стана 16-годишната ученичка от СОУ „Тодор Кирков” Габриела Крекманова, съобщиха организаторите. Момичето впечатли журито и заслужено спечели уникалната корона, предоставена от „Етикет фешън”. Габриела се открои с финното си тяло и мерки 86-60-80 и се превърна в любимка на публиката. Короната бе връчена от миналогодишната кралица Даниела Кушева.

Ослепителната Габриела Крекманова грабна още цели седми ленти от всичките тридесет и две. В надпреварата за корона участваха единадесет девойки. Подгласнички на новата кралица са Михаела Петева, Паула Цанкова и Стефани Аргирова, като последната стана и лице на Община Ловеч. Тя бе наградена с картина от д-р Димитър Димитров, директор на Дирекция “Образование, здравеопазване, култура и туризъм” в Община Ловеч.

Тазгодишният спектакъл „Момиче Ловеч” под егидата на Община Ловеч се проведе на 8 ноември вечерта в Ловчанско читалище „Наука – 1870”. Това е седмото издание на събитието, което води своето начало от 2005 г. и неизменно се провеждаше до 2009 г. През миналата 2016 г. проявата се възроди, като коронясва ежегодната кралица на Ловеч. Досегашни носителки на короната „Момиче Ловеч“ са Стела Георгиева, Гергана Петрова, Вили Димитрова, Никол Кривошиева, Таня Красимирова и Даниела Кушева.

2 коментара

  1. Сериозно ли е това? Цитирам ”Ослепителната Габриела Крекманова грабна още цели седми ленти от всичките тридесет и две. В надпреварата за корона участваха единадесет девойки”
    Значи короната + още 7 ленти… да кажем че са общо 8, без да уточняваме към короната има ли лента, която се брои, или не. От 32 ленти вадим 8 и остават едни 24. А участничките са били 11. В задачата се пита къде аджеба е отишъл артъка? Защо не е имало за всяка една девойка по некоя и друга лентичка? Като се пееше в една песничка: ”Подаръци ще има за всички от сърце”….

Comments are closed.