Knigi1601141От понеделник, 20 януари, е в ход национална кампания на МГЕРБ “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека”. Идеята бе прегърната от младежката структура на партията в Ловеч в полза на Регионалната библиотека „Проф. Беню Цонев”. Всички желаещи да се включат в кампанията и да дарят книги, могат да го направят в офиса на общинската структура на ГЕРБ в бл. „Кокиче” всеки ден 20 до 24 януари.

Кампанията се провежда в рамките на инициативата на евродепутата Моника Панайотова „Доброволчеството – доброто в нас“, чиято цел е да насърчи младите в България да дадат своя принос към обществото и/или средата, в която живеят.

Основна идея на инициативата е независимо от доходите, от времето, с което разполагаме, от възрастта и уменията ни, всеки от нас да направи нещо полезно за другите и заради тях. Всеки може да изпрати своето послание за добро, дарявайки време, умения, знания, жест, материално и нематериално.

Повече информация за инициативата на евродепутат Моника Панайотова може да намерите на създадената с цел генериране на доброволческа активност платформа dobrovolchestvo.com, която е дарена на Националния алианс за работа с доброволци.

3 коментара

  1. “Софийската математическа гимназия се класира на второ място на Международната “Жаутиковска олимпиада” по математика, информатика и физика.”
    Закривай! Закривай не само информатиката, но и тези физики-мизики и математики . На тяхно място да се изучават цигански, турски, повечко часове за музика с наситена програма от маанета и кючеци. И всеки ден – минимум два история на БОлгария, написана от Шаренкова.

  2. Имам няколко различни издания на “Винету”. Ще ги даря специално за последователите на неграмотния еднокнижник ББ. Да си ги сложите в рамка и закичите партийните офиси.

  3. “Всички желаещи да се включат в кампанията и да дарят книги, могат да го направят в офиса на общинската структура на ГЕРБ в бл. „Кокиче” всеки ден 20 до 24 януари.”
    Всеки може спокойно да занесе книгите, които желае да подари на библиотеката, и в самата библиотека. Поне ще спи спокойно.

Comments are closed.