В РУ Троян е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който на 23 януари около 20.25ч. в близост до кафене «Тифани» в гр.Троян е издърпал дамска чанта от ръцете на 74 годишна жена. По данни на притежателката на чантата в нея е имало лична карта, портфейл с дребна парична сума и връзка с ключове за жилището й

Полицейски операции

Луковит – за времето от 16 до 23 януари на територията обслужвана от РУ Луковит е проведена полицейска операция, в хода на която са проверени 98 лица и 93 МПС, съставени са 13 акта и 23 глоби с фиш, проверени са 17 обекта с частна охрана, проверени са 3 пункта за изкупуване на черни и цветни метали и 4 места за обществен подслон.

Троян – На 23.01.2017 г. служители на РУ Троян са провели полицейска операция за намаляване на пътният травматизъм и повишаване безопасността на движението. За установени нарушения са съставени 11 акта, наложени са 3 глоби с фиш и е установен водач без СУМПС.

Угърчин – от 16 до 23 януари полицаи от РУ Угърчин са обходили общо 10 населени места, проверени са 11 питейни заведения, 3 места за подслон,40 МПС и 143 лица. Съставени са 6 акта и са образувани 2 досъдебни производства.

1 коментар

  1. Този Индомангал извършителят би трябвало да бъде наказан със здраво пребиване още от гражданите ,които несъмнено са видели как ограбва нещастната българска жена ,но никой не се е намесил поради това българско прословуто чувство на равнодушие към премеждието на съгражданите ни ,като не се замисля никой ,че в утрешният ден той ще е бъдещата жертва и ще бъде гадно да види как никой отстрани не се намесва да помогне а само наблюдава безучастно …

Comments are closed.