lovechobshtina103121В петък, 22 ноември, за времето от 9 до 11 ч. община Ловеч ще бъде без ток. По тази причина ще бъде затруднено обслужването на клиентите от общинската администрация, особено за услугите, изискващи електронна обработка.

Причината е планов ремонт на трафопост „Хали“, от който се захранва с електроенергия сградата на общината.

Ръководството на община Ловеч се обръща към гражданите и юридическите лица с молба да се отнесат с разбиране за причиненото неудобство.

1 коментар

  1. Столичният общински съвет прие декларация против блокирането на централната градска част на София

    София. Столичният общински съвет прие декларация против блокирането на централната градска част на София, предаде репортер на Агенция „Фокус”. 43 общински съветници гласуваха „за” декларацията, която беше представена от председателя на групата на ГЕРБ Малина Едрева. Текстът на декларацията ще бъде предоставен на главния прокурор. В декларацията се посочва, че безпрецедентното струпване на полицейски сили и блокирането на огромно обществено пространство не само противоречат на българското законодателство, но и потъпкват правото на свободно придвижване. „Настояваме да получим отговор – защо продължава разширяването на периметъра за сигурност около сградите на основните институции, защо се нарушават разпоредбите на Закона за събранията, митингите и манифестациите, защо се разрушават устоите на правовата държава? Усещането за военно положение нагнетява общественото напрежение. Противопоставяме се на всеки опит за прилагане на похвати от времето на режим в страната ни, осъден със специален закон. Настояваме отговорните институции да прекратят злоупотребите. Въвеждането на полицейски режим в центъра на столицата със задачата да се запази на всяка цена един партиен режим е недопустимо и неоправдано”, се посочва още в нея.
    Яница ТАНЕВА

    http://www.focus-news.net//news/2013/11/21/1850873/stolichniyat-obshtinski-savet-prie-deklaratsiya-protiv-blokiraneto-na-tsentralnata-gradska-chast-na-sofiya.html

Comments are closed.