На 26 юни 2017г. в ПГМЕТ – Ловеч се проведе заключителното събитие по проект „Система за кариерно ориентиране в училищното образование” под надслов „Моето училище, моето бъдеще”. Специален гост и участник в изявата беше заместник кмета на гр.Ловеч и бивш възпитаник на училището г-н Цветан Георгиев, който сподели спомени от своите ученически години. За нас бе приятно да чуем, че наученото тук му е помогнало както в професионален, така и в личен план.

Присъстваха още г-жа Розка Петкова – координатор в МЕСПП, екипът на Центърът за кариерно ориентиране в гр.Ловеч. Изявата беше съчетана с връчване на дипломите за средно образование на зрелостниците. По този повод производственият директор на „Осъм” АД г-н Станимир Ганев поздрави успешно завършилите младежи и отправи конкретни предложения за реализация в представляваната от него фирма.

Като част от работата по проекта бе и организираното между учениците състезание по професии. Участниците провериха своите знания, придобити през годината, като самото съревнование изискваше от тях решаване на теоретични и практически казуси. И двата отбора получиха предметни нагаради, осигурени от проекта.