police1103131Мъж в Ловеч е направил опит да качи насилствено в автомобила си дете, след като снежна топка при игра ударила колата. За случая потвърди говорителят на полицията в Ловеч Габриела Тодорова.

Срещу 51-годишния мъж се води досъдебно производство за отвличане и противозаконно лишаване от свобода, като деянието не е довършено. Според очевидци деца в Ловеч са играли на улицата със снежни топки, когато една от тях е ударила преминаващ автомобил.

Шофьорът слязъл и подгонил трите деца, успял да залови 9-годишното момче, като се опитал да го вкара в джипа си. Живеещи наблизо успели да предотвратят това и подали сигнал в полицията.

Майката на детето Искра Петкова заяви пред журналисти, че е подала жалба срещу мъжа. По думите й момчето й е травмирано и уплашено.

Мъжът не е бил задържан в полицията снощи, тъй като е бил прегледан в Спешна помощ и лекар установил, че е с високо кръвно налягане.

 

В понеделник очаквайте повече информация по случая.

17 коментара

  1. Многоточие, за теб всичко през бой и мерене на пишки ли минава? Много болен мозък имаш! Винаги съм се чудил, как е възможно толкова много ненормални да са на свобода.

  2. Сега вече на всички стана пределно ясно какъв психопат се движи по улиците ни и напада хорските деца. Ако някой имаше желание да даде другата гледна точка, то имаше достатъчно време за това. Вместо това виждаме основно заплахи и обиди, най-вероятно под влияние на алкохол или упойващи вещества, но в никакъв случай следствие от високото кръвно.
    Лично аз бях склонен да узная и друга гледна точка по въпроса, защото почти ежедневно виждам поведението на тинейджърите по улиците. Да обидят ей така някой възрастен, да се подиграват и дори да проявят агресия спрямо непознат просто за да демонстрират колко са пораснали, е явление, което се наблюдава всеки ден. Има вероятност и снежната топка е хвърлена нарочно по движещия се автомобил. Като това в никакъв случай не може да бъде оправдание за последвалите действия (според очевидци).

  3. dobre4e e interneta tuka ina4e na jivo nqma da si smel4aga golqm anonimen li si kakyv si vseki si dava komentarite bez da znae ni6to

  4. Ей, многоточието, ти ли си келеша, който отвлече детото? Или и ти си болен мозък като него?

  5. ei debelak za6to nepita6 men za slu4iloto se ne drugite men pitai az znam vsi4ko

  6. slu6aite tapaci takiva neznam koi na kogo 6te napravi glavata gumena ama gledai az da neti napravq glavata gumena sme6nik ne6tasten

  7. Явно Анонимен е доста навътре в нещата, щом знае в коя част на денонощието е станал описаният случай. Дори бих предположил, че е от заинтересованата и обвинена в опит за противозаконно лишаване от свобода страна. Нека даде своята версия на случилото се, но написана нормално на кирилица и, по възможност, с по-спокоен тон.

  8. za6to vsi4ki zimat stranata na deteto a nese pitat dali ima naistina opit za otvli4ane i trqbva li vsi4ko da se vqrva napisano po mediite.! kade sa beli roditelite na tova 8-9 godi6no dete i kade sa bili roditelite i sa go ostavali vav tamnata 4ast na sve4erqvane bez nadzor … ako na vas vi obvenqt vav opit za otvli4ane a neste imali za takiva namereniq nqmali da dignite kravno ….

  9. хехе грешка пич
    ако беше взел искрето вместо малкия щеше да си пиете заедно водката и да свалиш кръвното

  10. Защо се опитват да го оправдаят веднага със здравословен проблем, който даже не е психически?! Създал е травма на детето за цял живот и пак ще ” мине метър “…

  11. “Мъжът не е бил задържан в полицията снощи, тъй като е бил прегледан в Спешна помощ и лекар установил, че е с високо кръвно налягане.”
    Когато бащата на детето му направи главана гумена, то ще му реши и проблема с високото кръвно.

  12. Защо има името на потърпевшите, а липсва информация за името на 51-годишния мъж?!

Comments are closed.