35-годишен мъж от гр.Ловеч е задържан за притежание на наркотични вещества

На 25.09.2018г. около 00.10 часа в ж.к. «Младост» в Ловеч, полицейски екип е спрял за проверка 35-годишен жител на квартала, като при извършен му личен обиск в портфейла на лицето е открит  плик, сгънат по специфичен начин и съдържащ бяло кристалообразно вещество. При направен полеви тест с техническо средство “narco spray”, веществото което е с бруто тегло 15,5 грама е реагирало на кетамин. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа са задържани мъж на 35-години, жена на 32-години и непълнолетен младеж от с.Лисец, които на 24 септември около 11.30ч. са повредили прозорци, входна врата, лаптоп и кафе машина в частен дом на ул. «Васил Левски» в гр.Ловеч.  Работата по случая продължава

В РУ Троян е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан  22-годишен жител на града, който на 23 септември около 15.45часа  във видимо нетрезво състояние е буйствал на центъра на Троян.  Мъжът е оказал съпротива и е отказал да изпълни полицейско разпореждане , като е отправял заплахи и обиди към полицейските служители, наранил им е ръцете и е скъсал пагоните на един от служителите.

На 24.09.2018г. около 03.51ч. в РУЛовеч е получен сигнал за възникнал масов побой между обитателите на две къщи в с.Баховица. На място са изпратени патрули на РУ Ловеч, които са установили група от около 20-30 човека, биещи се помежду си с камъни и стъклени бутилки. За извършените  хулигански действия в полицейското управление в Ловеч са задържани 8 лица, а по случая е образувано досъдебно производство и материалите са докрладвани на Районна прокуратура Ловеч.  Работата продължава.