РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу М.М.-24 годишен от с. Крушовица след като при полицейска проверка, на предната седалка в управлявания от него лек автомобил полицайте са открили пликче с бяло кристалообразно вещество, което при полеви тест е реагирало на канабис. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в РУ Ловеч.

В РУ Ябланица за срок от 24 часа е задържан М.М.-22 годишен от с.Добревци, който е управлявал мотопед без регистрация и без да притежава свидетелство за правоуправление. Тези нарушения са извършени в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същите провинения.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител, който на 07 март около 01:09ч. на паркинг пред бл.112 в ловешкия ж.к.”Червен бряг” е счупил с метална тръба предно панорамно стъкло на л.а.”Мазда 323″. Автомобилът е собственост на 24 годишен мъж от гр.Летница.

В РУ Тетевен е образувано бързо производство срещу С.М.-30 годишен от с.Черни Вит, след като при полицейска проверка е констатирано, че управлявания от него л.а. «Субару» е с регистрационни табели с изтекъл срок и не е регистриран по надлежен ред.

В РУ Тетевен е образувано бързо производство срещу А.А.-33 годишен от гр.Тетевен, който на 07.03.2017г. около 23.30 часа в града е управлявал лек автомобил с 2,72 промила алкохол в издишания въздух.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу В.П.-34 годишен от гр.Плевен, който е управлявал автомобил в гр.Ловеч след употреба на наркотични вещества.

2 коментара

  1. “пликче с бяло кристалообразно вещество, което при полеви тест е реагирало на канабис”
    Някой се бъзика с нас…
    Канабиса е трева, растение!
    Ква е тая глупост, дето си написал?

Comments are closed.