police602141От ОДМВР Ловеч информират, че на 23.02.2015г. в РУ-Ловеч е образувано досъдебно производство и за срок от 24 часа е задържан 30-годишен мъж от гр. Севлиево, който е управлявал лек автомобил след употреба на наркотични вещества, установено с техническо средство по надлежния ред.

В РУ-Ябланица е образувано досъдебно производство срещу 33-годишен жител на с. Голяма Брестница, който е направил опит да отнеме медна пръскачка, монофазен ел.мотор, меден котел и мобилен телефон от частен дом в селото.

На 23.02.2015 год. в РУ-Луковит е образувани две досъдебни производства срещу 49-годишен мъж от с.Дерманци, който е проникнал в къща в селото и е отнел множество черна техника, предмети за бита и домакинството и инструменти. Част от отнетите предмети са намерени и иззети. В хода на полицейската работата и извършено претърсване в жилищна и стопанска постройка, които са обитават от лицето са установени и иззети 340 къса цигари без български акцизен бандерол.

Работата по случая продължава.

На 23.02.2015г. в РУ-Угърчин са образувани две досъдебни производства срещу неизвестен извършител, който е разбил два магазина в с. Микре и е отнел хранителни продукти и неустановена парична сума.