otrova1209131ВАЖНО: Предупредете децата си да не взимат нищо от земята в квартал “Червен бряг”! Хвърлят се намазани с отрова филии!

Павлин Иванов

Когато вчера прочетох поста на Искра във Фейсбук за намазаните филии с отрова и инцидента с нейната красива любимка, останах шокиран! Не мислих, че има толкова естествено идиотизирани хора, които да са склонни да убият и дете, за да се спасят от кучетата в Ловеч.

Кмета Казанджиев и Общински съвет от години не искат или не могат да решат проблема с кучетата в областния град и това е факт! Като следствие, някакъв идиот е решил да вземе ролята на институция, купил е хубава отрова, грижливо е намазал филииките с хляб и ги е разхвърлял в квартал „Червен бряг“. Този човек вероятно е забравил, че в квартала, освен кучета има и много деца, Детски градини, училище.

Но какво ли му пука, че деца могат да се натровят, след като проблема му ще бъде решен?

Ето повода за този коментар. Той е написан от Искра Кънчева:

tiara1209131„Моето момиче ще живее, защото е боец. Защото имаше късмет да реагираме бързо, да попадне в ръцете на професионалистите от Ветеринарен Комплекс – Ловеч, на които съм безкрайно признателна, защото има щастието да има за приятел невероятния Ludmil Qnkov (благодаря ти, kardia mou ) и защото много приятели бяха с нея в мислите си днес и и желаеха доброто. Други животни нямат този шанс. Други животни не познават доброто отношение, те биват преследвани и тормозени.

Уважаеми “будни граждани”, в 21 век има далеч по-хуманни и цивилизовани начини за разрешаване на проблема с бездомните животни от това да хвърляш хляб, намазан с отрова през балкона.

Няма да оставя това така и ще разбера кои сте. Но няма да ви счупя ръчичките или да ви бия с най-дебелата тояга, която мога да нося, защото аз не съм като вас. Ще постъпя както съвестта и честта ми, а не емоциите и нечовешкото съзнание, което всички носим ми говорят. Вас ще ви оставя на властта, каквато и да е тя в момента в това забравено от всички богове място, наречено България.

А вие, следващият път, когато подхвърляте подобни мизерии си помислете дали бихте били така доволни от себе си, ако някое дете се налапа с отрова, която убива за минути…“

4 коментара

  1. преди дебелака предлагаше наденички-бързо чисто безопастно. филиите са не подходящи на истина

  2. Да благодарим на Кмета, че с бездействието си се стигна до такива недопустими постъпки от страна на гражданите. Положението с кучетата в квартал “Червен бряг” не търпи отлагане и не веднъж съм писал за това! Честит празник на хората от квартала! Търпете си бездомните кучета и се усмихвайте на Кмета довечера. Но не забравяйте, че проблема с тях не е приоритет за Община Ловеч и Кмет Казанджиев!

Comments are closed.