Тази сутрин, в тежка катастрофа край ловешкото село Микре между пътнически автобус със служители на община Лясковец и лек автомобил, загинаха трима души, а дузина са ранените.

В автобусът са пътували 39 души, когато въпреки опита на шофьора му да избегне челния удар с лекия автомобил, превозните средства са се ударили почти челно. Водачът на автобуса, по информация на очевдици, е опитал да избегне удара, но не е успял.

На място са загинали двамата шофьори и пътник в автобуса.

Пострадали са 12-13 души, които са транспортирани с четири линейки и лични автомобили до ловешката болница. Останалите пътници, които са с по-леки наранявания са превозени до Ловеч с автомобили на Община Ловеч и общинска фирма “ЕКО”.

За хората е осигурена вода и храна.

 

В автобуса са пътували служители на общината в Лясковец, които отивали на тиймбилдинг.

Главеният път София – Варна в района на инцидента е затворен, а обходният маршрут е по път III-401 посока Микре – Ловеч след това по път II-35 посока Ловеч – Абланица.

Мястото на катастрофата е само на 100 метра от предишна катастрофа, в коятона 10 юли 1996 г. депутатски мерцедес се блъсна с жигула. При жестокия удар тогава загинаха трите народни представителки от БСП Румяна Николова, Емилия Томова и Мария Захариева, както и водачът на соцвозилото Цветомир Топалов от Плевен.

7 коментара

  1. Смъртта дебне всеки човек още от мига ,в който човек излезе на майка си от утробата.Тя само чака удобно време,място и благоприятни за Нея съпътстващи обстоятелства и убива по всеки мислим начин като този ,за който сега става въпрос ,да те връхлети внезапно и размаже насрещно движещо се превозно средство управлявано от упоен или непохватен водач.Тя убива и по други жестоки начини – чрез земетресения ,пожари ,наводнения ,мълнии ,отровни змии ,ромо-индо-цигани с ножове и брадви скитащи по улиците в търсене на беззащитна човешка плячка ,смъртоносни заразни болести като СПИН ,ЕБОЛА ,АЗИАТСКИ ГРИП,ЗИКА ВИРУС ,ЗАПАДНО НИЛСКА ТРЕСКА ,ХОЛЕРА ,ХЕПАТИТ ,ТУБЕРКУЛОЗА пренасяни от нахлуващите нови неканени заселници от Азия и Африка или вътрешно болнични зарази разпространявани  в зле поддържани мръсни болнични заведения от крайно безотговорни и немърливи лекари и болнични служители ..В крайна сметка , дори ,ако някой човек принадлежи към малцината щастливци ,които няма да умрат по никой от тези ужасяващи начини ,накрая Смъртта пак неизбежно ще им отнеме живота поради износване пък на вътрешните части на телата им…

    1. Смъртта ни дебне и ни убива,включително и чрез умопомрачените от властта си ДНЕШНИ ПОЛИТИЦИ!

    2. Kiril Georgiev Прав си ,но я питай предприемача-милионер Ангел Денчев от “Виста Комерс “,който казва ,че от 1990 досега е станал милионер упражняващ дейност единствено в пределите на Ловеч и от Ловеч,от Ловчалии ,от почтена частна дейност в областта на услугите и търговията ,поправяйки касови апарати и продавайки консумативи за тях ,както и мобилни телефони и т.н. Какво ще отговориш на такъв като него ,който твърди ,че за можещия човек предприемаческата среда в Ловеч, от деня ,в който Живков е бил свален от власт, е прекрасна за истински способните хора като него  и те винаги са богати и добре в нея.Като същият даже подкрепя мисълта си с обстоятелството ,че пък неговият първи братовчед от страна на майка му и основен крадец и грабител на леки коли , разбивач на частни жилища и изнасилвач на ловешки ученички Павел Еврев -“Чантата ” също се е самоутвърдил като личност и забогатял единствено благодарение на големите си лични способности в областите на дейност ,в които е насочил усилията си и то единствено в пределите на град Ловеч….Ето за тези двама знаещи ,способни и високо предприемчиви братовчеди-милионери през всичките тези години от 1990 досега обстановката в Ловеч е била и продължава да бъде повече от благоприятна ….

    3. Съпричастник Загробов Какво да кажа?За пошлостта и грабителството не само в Ловеч,а в цялата ни държава винаги е имало благоприятни “бизнес”условия.Да не би човекът от Банкя да е направил милионите си само от спестявания от закуските си с филии,намазани с мас !?

    4. Kiril Georgiev От мига в който в една държава не е повече държава с еднолично управление(както беше при Живков например или както е била Италия при Мусолини) с предварително посочени и уредени законово делови взаимоотношения във всяка област на живота ,а е вече една държава със свободно действащо избирателно тяло ,частна собственост и право на частно предприемачество е в реда на нещата човек да очаква да забогатяват и даже да управляват лица като Алчо “Феса ” ,Гришата микренския ,Гошо “Гъза “и подобни на тях хора- изключителни опортюнисти обрали Ловеч и ловешка област с милиони и милиони евро от 1990 досега и отнели възможността на десетки жители на Ловеч за започване и извършване на законна съревнователна търговска и производствена дейност,защото такива като тях искат да живеят в държава с демократично многопартийно управление ,но в която осъществяването на управлението да е изцяло по техен вкус ,според техните лични изгоди и да благоприятства непочтените и даже насилствени техни действия по образеца на тези  от едноличното управление до преди 1990.В такава обществено -държавна среда процъфтяват и такива изчадия като крадеца -изнасилвач-домоограбвач Павел “Чантата ” ,който на много ученички от Ловеч е разплакал родителите ,като се е случвало даже да изнасили нечия дъщеря и после да открадне и на баща й колата или да му разбие жилището и да окраде на хората всичко ценно спестявано с цял живот труд….Та такива хора като тези забогатяха и управляват Ловеч…Аз даже не знам ,кои и са кметове през последните 20 години ,а има ли значение кои са повърхността на управлението  като в Ловеч се знае ,кои са на власт и дърпат конците ,на всеки ,който стане кмет -Алчо” Феса “, Гришата Микренския ,Гошо “Гъза”…и даже и такива влечуги като “Чантата ” които и те не са фактори за пренебрегване ,един такъв изверг при това пълно безвластие,в което полицията е неспособна да те защити ,ако те нарочи може буквално да ти унищожи живота …Така ,че далеч съм от мисълта да проповядвам на някого пораженческо мислене ,но болезнената истина е,че след 1990 богатството на България ,а понеже нас ни занимава Ловеч в частност ,богатството на Ловеч беше присвоено от хора престъпници или престъпни опортюнисти ,като даже някои от тях не са и Българи дори …Ловеч се превръща все по-осезаемо в селище с преобладаващо тюрко-татарско и ромо-индо-циганско население  и всичките гадни последствия произтичащи от това са изцяло във вреда на нас малкото Българи останали да го обитават до края на живота си…

    5. Аз не деля хората на българи,цигани,власи,турци, помаци и т.н.Деля ги на добри и мерзавци,на избиратели и политици/с много малко изключения за последните/.
      И до днес имам приятели турци,които са готови в огъня да стъпят,ако се налага да ме спасяват.Защото и аз съм се отнасял така с тях.

    6. Kiril Georgiev Затова ли ПОМАК такъв смрадлив искаш Турци и Ромо-индо-цигани да управляват ,да може да делите плячката на Българите по -лесно ,а ?

Comments are closed.