chistenegerb2204132Всички кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ се включиха в кампанията „Да изчистим България” днес, 20 април. Водачът на листата Корнелия Маринова бе сред жителите на ловешкото село Горан, където заедно с членове на общинското ръководство и 15 доброволци почистиха от изсъхналата растителност паркът, където играят децата и отмарят възрастните.

Вторият в листата и областен координатор на партията Николай Нанков бе с децата от училище „Бачо Киро” в Летница. Там, заедно с представителя в листата от община Летница и общински ръководител на ПП ГЕРБ Андрей Моврадинов заедно събраха отпадъците около язовир Ловен дом до Горско сливово. В задружната бригада активен член бе и кметът на общината д-р Красимир Джонев.

„Заставам зад твърдението, че чистотата и грижата за нея са признак на цивилизованост у хората и се включвам в кампанията „Да изчистим България“ напълно убеден в нейната полза – и практическа, и морална“ – това каза Илиян Тодоров, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ – Троян. Той, заедно с координатора на местната политическа структура Сашо Данков, председателя на младежката организация на ГЕРБ Иван Михов, членове и симпатизанти на партията се включиха в националната инициатива.

chistenegerb2204133„Водим се от идеята, че чистотата в нашия град е грижа на всеки един от нас“ – обясни Сашо Данков, който организира почистването на полигона по биатлон, пътя за м. Длъжковска и района около Стария гробищен парк. За целта предварително бяха осигурени чували и ръкавици. Предвидени бяха и рекламни материали, с които да се популяризира добрата идея да почистим България, и в частност – Троян.

По време на обхода и почистването на определените райони, бе поправена и отново поставена на мястото и табела, призоваваща да пазим чистота.

В неделя Илиян Тодоров, заедно с част от общинските съветници и с представители на „Младежи – ГЕРБ“ започнаха възстановяването на розариума до Поликлиниката в Троян. Те почистиха терена, подрязаха храстите и засадиха рози. „Целта е да възвърнем красотата на тази малка, но емблематична градинка в Троян и да я направим такава, каквато беше преди, защото много троянци помнят това място в доста по-естетичен вид. Нека го запомнят така и нашите деца“ – каза Илиян Тодоров.

chistenegerb2204131И тази година членовете на Общинската структура на ПП ГЕРБ в Луковит се включиха в инициативата “Да изчистим Община Луковит”. Заедно със своите съграждани и симпатизанти в инициативата се включи и единственият представител на хората с увреждания – кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Невенка Антонова. Тя предпочете да бъде сред младите хора и заедно с тях за кратко време успяха да съберат 10 чувала с отпадъци от коритото на река Зл. Панега, която в тази си част се влива в Гео-Парк “Искър Панега”.

Екопътеката към местността „Козница” в Тетевенския балкан бе мястото, където днес чисти кандидатът за народен представител от Тетевен д-р Мадлена Бояджиева. Тя бе придружена от цялото общинско ръководство и приятели и симпатизанти на ГЕРБ, които заедно събраха 32 чувала с отпадъци, изхвърлени в красивото кътче от недобросъвестни летовници.

В цялата област Ловеч днес при стройна организация протече денят на голямото чистене от кампанията „Да изчистим България”. Навсякъде се наблюдаваше по-голямо оживление и повече участници от миналата година. Въоръжени с чували и ръкавици, с метли, триони и други инструменти хората събираха отпадъци, кастриха дървета и храсти, боядисваха детски люлки и пейки в градинките и превръщаха местата, където работят и почиват в по-приветливи. В кампанията се включиха и младежите на ГЕРБ.

Публикация по договор – ПП ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

3 коментара

  1. За да не ми излиза коментарът тук, който написах преди този за малките хандбалистки, значи някой се е припознал сред “натегачите авери”…:)

  2. Някои по съвест чистят,
    други за софрата мислят –
    натегачите авери
    също са на далавера. 😉

    ### Предизборните пикантериите не се нуждаят от PR , обаче
    самите те, уви, за околните имат по-голям ефект от него…

  3. Всички кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ се включиха в кампанията „Да изчистим България от всички разумни и трудолюбиви хора". Напред към простотията и диктатурата! Ура, ура, ура Другари от ГЕРБ!

Comments are closed.