trolei1712131Павлин Иванов

На пресконференция днес, народният представител от ГЕРБ Николай Нанков съобщи новината, че Ловеч искал да кандидатства за част от 500-те милиона лева от фонда за растеж и устойчиво развитие на регионите, който бе включен в бюджета за 2014 г.

Шокиращото предложението на Община Ловеч, на идейно ниво, е за изграждане на тролейбусен транспорт в областният град!

Такава информация днес беше оповестена и от в. Труд.

Важно е да припомня, че все още няма създадени правилата за разпределение на парите от фонда, но явно събирането на проекти вече е започнало и надпреварата за 500-те милиона вече е започнала.

Народният представител Николай Нанков обяви, че кмета на Община Перник вече се е похвалила , че вече са й поискали проектни предложенията.

28 коментара

  1. г-н Заверджиев, това по какъв повод поствате това в темата за тролеите в Ловеч??
    Наясно съм с проблемите в тази сфера /агроведомството/, но не разбирам, какво целите с това копи-пейст? Ако нещо конкретно Ви тревожи защо директно не си кажете? Също , ако нещо не Ви ясно , питайте спокойно, хора сме , ще се разберем.

  2. Оффф, жива да не бях! Това ми звучи толкова абсурдно, колкото, ако сега някой предложи да построим ракетна площадка, щот видите ли през ден изстрелваме в Космоса, по някоя и друга ракета. Не виждате ли, че материал не остана в града, господаааа, м”териал не останаааа, който да напълни тези тролеи!

  3. И аз да се изкажа. Първо като толкова искат еко-транспорт мога да купят направо електрически автобуси вместо тролеи. Според мен изграждането на зарядни станиции за ел. автобусите ще е по-евтино от изграждане на цялата ел. преносна мрежа за тролеите. Второ ако проекта, с който Ловеч ще кандидатства е в тази насока, тогава може да се включи и подмяна на всички строшени и ръждасяли спирки, и изграждането на инфраструктура как хората да стигнат до тези спирки, не през кални пътеки в квартали като Бабаковец. Та тъй да кажа и аз. Не че не могат милионите да се похарчат за друго – само като се види болницата каква е, или някой от училищата и детските градини, или пък всички изкъртени тротоари в града, ама както и да е.

Comments are closed.