Вокалната група  „Чучулиги“ от Ловеч се завърна от Деветия международен фестивал “Музика и море”  в град Дуръс /Албания/, където постигна невероятен успех и грабна диплом-сертификат за участие и куп медали. Фестивалът се проведе в града на албанското крайбрежие от 31 август до 4 септември 2018 г.

Малките „Чучулиги“ се представиха блестящо, като обраха овациите на публиката и спечелиха сърцата на хиляди зрители. Групата бе високо оценена за постиженията си в певчевското изкуство и от вокалния педагог Роси Йорданова – директор на музикална агенция  “Artvoices”.

Прекрасните „Чучулиги“ получиха официална покана за участие в Международния конкурс „София Гранд При 2018“ и Международен конкурс в Сърбия на 28.09.2018 г.   Малките Ева, Божидара, Гери, Мирела, Лили и Слави, заедно със своята ръководителка Тинка Симеонова, представиха достойно България и град Ловеч на този престижен форум. Във фестивала участваха над 600 изпълнители от България, Полша, Румъния, Словакия, Украйна и Хърватия, спечелили призови места на наши и международни конкурси.

1 коментар

  1. Браво на малките таланти. Да имат много успехи .

Comments are closed.