kochev2609131Владимир Кочев се закле днес преди началото на 34-ото заседание на общинския съвет като общински съветник. Той влиза на мястото на д-р Пепо Нешев, на когото Общинската избирателна комисия прекрати предсрочно пълномощията поради депозирана оставка.

Кочев получи поздравления от Валентина Янкова, водач на групата общински съветници от БСП, в чиято листа той е под 18.

kochev22609131Новият общински съветник бе избран за член на постоянните комисии по образование, култура, младежта и децата и по здравеопазване и социални дейности. От тях бяха освободени съответно Страцимир Петков и д-р Нешев. Петков замени Нешев в комисията по правно-нормативни въпроси.

5 коментара

  1. “Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
    – Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.
    – Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
    – Вие сигурно сте инженер?
    – Да, как се досетихте?
    – Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
    – А вие навярно сте общински съветник?
    – Да, и как се досетихте?
    – Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте, преди да ме срещнете, но неизвестно защо за него се оказах виновен аз.”

  2. Хм, както и да го чета все ми се струва, че в поста на Пеевски /не е оня Пеевски, на мама свинкя детето/ ако се замени Троян с Ловеч пак всичко ще е верно.

  3. Колега, тези са по-зле и от продавач на дини! Истинския продавач на дини поне не е мошеник и не лъже и мами хората, че работи за тях. Депутат-продавач на дини е друга боза. Това по-скоро е кръстоска между петел и торен червей.

    Друго интересно от днешната сесия на комунистическия ОбС Троян беше, че ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – 28 точки /словом: двадесет и осем точки/ от дневния ред бяха приети за около час и половина няма. Нали не си правите илюзия, че тези работят нещо изобщо? Нали не си правите илюзия, че тези измамници … извинете – избранници им пука за жителите на Троян? /

    Не е ли подигравка това което правят? Четат им точките, натискат копчетата и бързо приключват. Знаете ли че има общински съветници в комунистически Троян, които цял мандат едно “муу -у” не са казали. Стоят като закачалки в залата и гледат като дебили. Срам и безумие!

    ТОТАЛНА ИЗМАМА и ГАВРА с жителите на Троян са тези нарушители дори на собствената си клетвата, която са полагали като общински съветници. След което с цялата си наглост пак се нареждат на опашка да ги избират. И има идиоти и ненормалници които наистина отново гласуват за тях и ги избират. И така – докато му видят сметката на този нещастен и загиващ град.

    След което избиратели и избранници с цялата си наглост, нахалство и безочие почват да реват – “олеле, колко сме зле”. Ами зле ще сме. То всичко иде от едната простотия и безхаберие.

  4. Баш по темата си е – на снимките са запечатали жълторизи дебили и очилати примати. Почти като продавачи на дини.

  5. ОбС на комунистическия Троян номинира и гласува почетни награди и отличия на /почти/ последните комунистически величия и номенклатури от близкото минало.

    Това не е изненада. Още преди 5 години написах декларация за рекомунизацията в община Троян по време управлението на бившия член на Бюрото на ГК на БКП и Началник на народната милиция др.полк. М.Акимов.

    Не е изненада и пренаписване историята на Троян и измамното героизиране на номинираните комунистически величия.

    Не е изненада и подлото и демагогско поведение и действия на Председателя на ОбС А.Балев, който манипулира и в пълна анонимност проведе процедурите по издигане кандидатурите на номинираните комунистически величия.

    Кое беше новото обаче. За първи път през живота си виждам гласуване /в случая тайно гласуване/, в което на едно листче е написано определено име и до него се мъдри САМО ЕДНА кутийка. Виждал ли е някой от вас такова гласуване? А чувал ли е за такова гласуване? Или си “ЗА” /ако кутийката е за тази цел/ или…. нищо – не си гласувал на практика.

    В Северна Корея е възможно да има подобен тип гласуване, ама може и да не са чак такива идиоти и нещастници. Примерно се гласува за Любимия вожд и има само една кутийка. Ако не си задраскал, това означава, че не си гласувал, а това пък означава че не си жив за да не си гласувал и наистина ако не задраскаш само едната кутийка – ти наистина вече не си жив. Слава Богу – днес поне ме оставиха жив, защото единствен не гласувах за тези напудрени комунистически номенклатури.

    Разбира се, този тип гласуване едва ли ще впечатли областната управа. Отделно другите нарушения. Отделно това, че председателя Балев е на пълен работен ден в една гимназия и едновременно с това на половин работен ден в ОбС Троян. Всичко това – в работните 8,5 часа!!! Ама на кой ли му пука. Гарван гарвану око не вади!

    Вечна слава на БКП Троян и нейните славни синове в ОбС Троян.

    Води ни Партийо все така…. краят наближава!

    п.п. Не е точно по темата коментара ми, ама като няма статии за дебили и примати използвам тази, за което моля за извинение!

Comments are closed.