daniela-bobeva1003141Заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева ще се срещне с представители на бизнеса и банковия сектор от Ловешко на 15 април по покана на областния управител Милко Недялков. Работната среща за възможностите за икономически растеж на областта ще се проведе в зала 109 на „Дом Преслав“ от 13 ч. и на нея ще присъстват представители на Българската банка за развитие и Българската агенция за инвестиции.За събитието информират от Областна администрация Ловеч.
Губернаторът е разпратил покани до браншовите организации на територията на областта. Недялков кани и всички фирми, които не членуват в организации, да участват в дискусията на тема „Развитието на бизнеса и намаляване на административните тежести и регулаторни режими”.
След срещата с бизнеса, от 14:30 ч., вицепремиерът Бобева ще даде брифинг.

 

 

4 коментара

  1. Къде го този бизнес в Ловеч? Ще се срещне с безработицата и минималната работна заплата – пълен застой.

  2. Хе, как за среща с бизнеса?! Можеш ли да се срещнеш с някой, който го няма. Интересно! ГЕРБ убиха овцата, вместо да стрижат и да доят те предпочетоха да бастисат добичето. Сега някой си ще се среща с някой, който е умрял?!

  3. С бизнеса, хахахахаах 🙂

Comments are closed.