eurocom2710163Посещение на  изпълнените проекти по Оперативна програма „Региони в растеж 2007 – 2013“ и среща с Междинното звено към Община Ловеч се проведе на 26 октомври, сряда. Представителите на Европейската комисия бяха петима, водени от Витория Алиата ди Вилафранка.

С групата бе и г-жа Деница Николова  – заместник-министър на регионалното развитие и благоустройство и Ръководител на Управляващия орган на ОП „Регионално развитие“.

Групата проверяващи първо посети Музея на водата в  Стара градска баня “Дели Хамам”. След това бяха в ПЕГ „Екзарх Йосиф Първи“, където разгледаха спортната зала и пансиона. На финала посетиха кв. „Червен бряг“.

Срещата с представителите на Междинното звено към Община Ловеч се проведе в Бароковите къщи, след което групата отпътува за Плевен

6 коментара

  1. С жълтото яке предполагам е италианката Витория ди Вилафранка ,стилна жена ,чест е за Ловеч една такава изтъкната в Италия и изобщо в Европа жена да стъпи на главната му улица и да вдишва въздуха му…

    1. И чуе потракването под краката си на “скачащите”плочки по пешеходната зона….

    2. Kiril Georgiev Хахахахаааа….е, такива незначителни за цялостното обаяние на един град неизправности се срещат и в страни като тези на СРЕДНА И СЕВЕРО -ЗАПАДНА ЕВРОПА, където даже имат огромното преимущество ,че в последните няколко стотин години нашественик в страните не са имали ,а камо ли диви нашественици от Азия ,както при нас ТЮРКУТИТЕ и заедно с тях и над милион РОМО-ИНДО-ЦИГАНИ …Малката ни страна и народецът ни са щавени ,щавени ,щавени толкова безжалостно , колкото никои други в Европа ,че даже и сега отново Тюркути ни управляват,малко или много и техните вечни съдружници РОМО-ИНДО-ЦИГАНИТЕ кормят дядовците и бабите ни и източват милиони евро от бюджета на държавата ни за безсмисленото им изхранване ,отопляване и развъждане ….Цяло чудо е ,че даже държавата ни все още носи името на народността ни ,България и все още съумява да съществува на картата на Европа като такава ….Би трябвало да се съсредоточим точно върху това обстоятелство и да черпим радост и утеха от него…..Или ако не някаква неистова радост ,то поне определено утеха можем да получим от това ….

  2. Нещо да казаха гостите,след като разгледаха изпълнените проекти? Похвали или критики?!
    Въпроси към Кметицата-“Какво се прави сега от новото ръководство за града?”
    Или защото изпълнените проекти са на”ония,предишните”всичко е услужливо премълчано!

Comments are closed.