PENTACON DIGITAL CAMERA

Служители на общинския отдел „Контрол и сигурност“ в Ловеч заловиха днес, 24.06.2016 г., в 10 часа, пореден нарушител, който къса цветя от саксиите на Пешеходния мост. Това е станало благодарение на видеонаблюдението на моста срещу площад „Екзарх Йосиф Първи“.

Нарушителят веднага е заловен от служителите на общината.  Той е с инициали Х. Д. Х. и живее в  ж.к.”Здравец”. След като е последвал служителите на „Контрол и сигурност“  до общината, на нарушителят му е съставен акт за установяване на административно нарушение (АУАН).

Това е втори случай на заловен унищожител на цветя на този мост.

Първият случай бе с възрастна жена, която се размина с  предупреждение. Това стана 18.05.2016 г., когато мониторите показаха как гражданката бере от декоративните цветя.

Общинската фирма „Еко“ ЕАД  влага доста усилия и средства, за да украси моста с цветни кошници. За жалост не всички оценяват и опазват красивите цветя.

Ръководството на Община Ловеч за пореден път  предупреждава, че чрез видеокамери се извършва наблюдение в актуално време на проблемните участъци в града и се вземат съответните мерки спрямо нарушителите.

 

2 коментара

  1. Ами да, като човека си няма стара баба, моято да прати да му набере цветя – нея и да я хванат, ще я пуснат, все пак жената е на възраст…

Comments are closed.